08-17-2009, 21:45 | #1 |
Deniz Feneri Derneği // .. Ve sana ölüm gelinceye kadar İyiliğe Devam Et...
Kime İnanıyor, Kimi Terk Ediyorsunuz?...
Deniz Feneri Filistin'de..
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
08-17-2009, 22:08 | #2 |
paylaşım için çok teşekkürler kardeş....Allahım yardımcıları olsun resimleri görünce insanın bazen tüyleri diken diken oluyor ya...Halimize binlerce kez şükürler olsun rabbim muhtaçlarada gerekli yardımın yapılmasına vesile olur inşallah...Yasrdımlarından dolayı deniz fnerine teşekkürler......bizlerle paylaştıgın işçinde sana çok teşekkürler kardeş
|
|
08-19-2009, 02:19 | #3 | |
Alıntı:
|
||
08-19-2009, 12:21 | #4 |
Deniz fenerine maddi manevi destek veren tüm canlara minnet olsun.
Paylaşım için sana da teşekkürler faruk.. |
|
08-19-2009, 14:50 | #5 |
|
|
08-19-2009, 15:31 | #6 |
3-5tane CHP li çamur attı diye bu iyilik kervanından ayrılacak değiliz!Bu cehepeli kendini bilmezler önce kendi yedikleri nanelerin hesabını versinler!Kılıçdaroğlu genelevlerden çıkmaz,pkk yandaşları için iş başvurusu bürosuna dönmüştü!Diğerlerini saymaya gerek yok!İnsan biraz haysiyetli olur,bu kadar halt yemişken sen kalk namuslu şerefli insanlara iftira at!Artık Türkiye çağ atladı,kuru gürültülü bu tür kirli senaryolara gelmeyeceğiz!!!
|
|
08-19-2009, 16:16 | #7 |
İnsanlara faydası olan, fakir-yoksul-kimsesiz insanların dertlerine bir nebze de olsa katkı sağlayan yardım kuruluşlarını siyasi hırsları için karalayan, lekeleyen herkesi Allah ıslah eylesin.
Islahları kabil değilse kahhar ismiyle kahreylesin. |
|
08-19-2009, 16:34 | #8 |
Daha iyi oldu Deniz Feneri artık cok daha güçlü chp ye tesekkür etmesi lazım:D
|
|
08-19-2009, 16:48 | #9 |
|
|
08-19-2009, 18:14 | #10 | |
Alıntı:
Yok katılmıyorum. deniz feneri bu olaylardan müthiş zarar gördü. Ben ve babam zaman zaman denizfenerine gidip ordan malzemeleri alıp evlere dağıtıyorduk. Bu olaylardan önceki durum ile şimdiki durum arasında çok büyük bir fark var. Tabi olumsuz yönde. İnsanlar etkileniyor maalesef. Bu derneği sırf siyasi amaçla, siyasi hırsla, siyasi kinle zarar veren herkese yazıklar olsun. İNŞAALLAH: YARDIMA MUHTAÇ DURUMA DÜŞERLER VE KENDİLERİNE YARDIM EDECEK KİMSE BULAMAZLAR. |
||
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
akpartiforum, deniz feneri, yüzyılın iyilik hareketi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|