10-25-2008, 03:04 | #1 |
deniz feneri derneğine sahip çıkalım..
sevgili dostlarım ,kardeşlerim ,ak partimizin aydınlık yarınlarının teminatı olan..ak kadroların alnı ak,kalbi pak..olan gençler...
gelin deniz fenerine sahip çıkalım,bütün ak partinin il,ilçe ,gençlik kolları ,kadın kolları ,belde başkanları ,mahalle temsilcileri .... Tüm binalarımıza deniz fenerinin..kumbarasından koyalım ,kimseyi zorlamadan kimseye ille para ver demeden kumbaralara cebimizdeki ..en ufak parada olsa atalım ve elimizi cebize atınca bakarsınız bir demir para dokunur..bizim için o küçük paranın bir değeri olmaz ama damlaya,damlaya göl olur misali gelen geçen ufak ,ufak attıkça yekün teşkil eder..bu bızım verdiğimiz ufacık paralar bir çok fakirimizin kursağına bır lokma ekmek olabılır ve deniz fenerinede yeni bir destek ,yeni bir heyecan gelir.. Bu duruma sayın başbakanımızda çok sevinir..benim gençlerim.deniz fenerine sahip çıktı diyede çok memnun olur. aydın doğanada iyi bir cevap olur .. haydi bu kampanyayı başlatalım..tüm teşkilatımıza kumbaralar koyalım..hatta işyeri kalabalık olan...yerlerede koyalım.en azından ufacıkta olsa bu mıllete bı katkımız olsun. bu gün insanlık için ne yaptın...? bu parti için ne yaptın..? bu gün allah için ne yaptın..? bu soruları kendimize sormalıyız ve kendimizi bu memleketten mes;ul tutmalıyız, kendimizi vebalde hissetmeliyiz ,elimizi değil gerektiğinde bu ülke için vucudumuzu taşın altına koymalıyız. fakirın dua sını almak istiyorsak,durmak yok koşmak ,çalışmak var allahın rızasını bekliyorsak...bu insanlık için bu parti için karınca kadarda olsa bi şeyler yapmalıyız.. başbakanımızın guvenini,sevgisini kazanmak için..bi şeyler yapalım . ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN..
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
10-25-2008, 08:31 | #2 |
Hepimiz elimizden geldiği kadar ihtiyacı olanlara yardım etmeliyiz.Deniz Fener'i hakkında çıkan asılsız eleştirileri çürütmekte bizlerin elinde.Gücümüz yettiği kadar yardımda bulunalım.Birgün yaptıklarımız iyi yada kötü olarak bizlere geri dönecektir.
|
|
10-25-2008, 09:43 | #3 |
Elimizden geleni yapmalı inancımızı asla kaybetmemeliyiz mesela ben birçok kişinin şüphe duymaya başladığı geçen ayki dönemde gönüllü çalışabilmek için üye oldum ve şimdi bende bir Deniz feneri gönüllüsüyüm ve çok mutluyum
|
|
10-25-2008, 12:28 | #4 |
Hocam sağlam bir teşvikde bulunmuşsunuz. Gönülden destekliyoruz inşaAllah. Elimizden geleni yapmaya çalışmalıyız. Yüz yılın iyilik hareketini kara bulutlarla kuşatmaya çalışanları, yüzümüzün AK'ıyla ilelebet uzaklaştırmalıyız. Vesselam.
Kadim Sevgiler... |
|
10-25-2008, 14:07 | #5 |
Deniz Feneri yolsuzluğu hakkında ne düşünüyor AK Partililer?
|
|
10-25-2008, 14:10 | #6 |
|
|
10-25-2008, 15:12 | #7 |
Bu işte gayet tabii yolsuzluk yoktur. Tersine yolluluk vardır. Kanal 7, RTÜK Başkanı ve sair şeriatçılar böylece yolunu bulmaktadır.
|
|
10-25-2008, 15:33 | #8 |
|
|
10-25-2008, 15:37 | #9 |
cumhuriyet kardeş sen gir Cesur Hırsızlar Partisi nin forumlarına üye ol
eğer forum yoksa git bitane kur. |
|
10-25-2008, 15:38 | #10 |
|
|