AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 10-20-2011, 16:35   #1
Kullanıcı Adı
rikopasa
Standart Deniz Feneri sanıklarının mal varlıklarına konan tedbir kaldırıldı
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Ankara 20. Asliye Ceza Mahkemesi’nin, "Deniz Feneri e.V." soruşturmasının şüphelilerinin, Deniz Feneri e.V. Derneğinin kuruluş tarihinden önce edindikleri mallar üzerindeki tedbirin kaldırılmasına ilişkin kararını, uygulanması istemiyle Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğüne gönderdi.

Başsavcıvekili Harun Kodalak’ın koordinesinde soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcıları Veli Dalgalı ve Hakan Pektaş, Ankara 20. Asliye Ceza Mahkemesi’nin, şüphelilerin, Deniz Feneri e.V. Derneğinin kuruluş tarihinden önce edindikleri malları üzerindeki tedbirin kaldırılması yönündeki kararı üzerine harekete geçti.

Savcılar, bu kararın uygulanması istemiyle Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Tasarruf İşlemleri Daire Başkanlığına yazı yazdı. Yazıda, soruşturma kapsamındaki tüm şüphelilerin, Deniz Feneri e.V. Derneğinin kuruluş tarihi olan 27 Şubat 1999’dan önce edindiği mallar üzerindeki tedbirin kaldırılması istendi.

Dalgalı ve Pektaş ayrıca, "tahrifat" iddialarına neden olan Ankara 3. Sulh Ceza Mahkemesi’nin kararının tam metnini de Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğüne göndererek, şüphelilerin ortağı oldukları şirketlerin sahip olduğu taşınmazlar üzerindeki tedbirlerin kaldırılmasını talep etti.

Milliyet

rikopasa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-20-2011, 16:36   #2
Kullanıcı Adı
rikopasa
Müthiş zamanlama ...
Alt 10-20-2011, 16:42   #3
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Dernek öncesi kazançlarının iadesi,gayet doğal.
Alt 10-20-2011, 16:51   #4
Kullanıcı Adı
rikopasa
Ya zaten toplanan paralar yanlarına kar kalacakta, ben şeyi merak ettim şimdi eğer bir mucize olur bu deniz fenerinin alehine gelişirse olaylar ve paraların geri verilmesi söz konusu olursa ve deniz fenerinden sonra elde ettikleri mallar yetmez ise ne olacak
Alt 10-20-2011, 17:00   #5
Kullanıcı Adı
Hasan ERBEK
Alıntı:
rikopasa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ya zaten toplanan paralar yanlarına kar kalacakta, ben şeyi merak ettim şimdi eğer bir mucize olur bu deniz fenerinin alehine gelişirse olaylar ve paraların geri verilmesi söz konusu olursa ve deniz fenerinden sonra elde ettikleri mallar yetmez ise ne olacak
Eger yetim;yoksul;oksuz;fakirin hakkini aldiysa merak etme kardan cok zarardalar.Zira bu dunya bir nefeslik,zahirde kar gorursun lakin ahiret aleminde zararin en buyugunu etmis olurlar.Allah(C.C) Adaleti kimsenin hakkini kimsede birakmaz
Hasan ERBEK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-20-2011, 17:08   #6
Kullanıcı Adı
rikopasa
Alıntı:
Hasan ERBEK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Eger yetim;yoksul;oksuz;fakirin hakkini aldiysa merak etme kardan cok zarardalar.Zira bu dunya bir nefeslik,zahirde kar gorursun lakin ahiret aleminde zararin en buyugunu etmis olurlar.Allah(C.C) Adaleti kimsenin hakkini kimsede birakmaz
ohhh beee içim rahatladı bak şimdi ...
Alt 10-20-2011, 18:03   #7
Kullanıcı Adı
İntifada
ne olacaktı ?
Alt 10-20-2011, 19:17   #8
Kullanıcı Adı
rikopasa
Suçlu oldukları daha kanıtlanmayan insanlar içeri atılıp nasıl özgürlükleri kısıtlanıyorsa bunlarında herşeyi kısıtlanacaktı.
Parasız eğitim istiyoruz diyen gençler içeri atıldı be kardeşim sen daha neyi savunuyorsun hala.
Alt 10-20-2011, 19:28   #9
Kullanıcı Adı
İntifada
alakaya maydanoz...
deniz fenerinden nasıl parasız eğitim isteyen dhkpc lilere getirdin...
etö konusuna hiç girmeye gerek yok...
darbe teşebbüsündeki adamlar itiraflar,ıslak imzalar,günlükler,deliller...
bana şu bu deme...
ne olacaktı onu söyle...
Alt 10-20-2011, 19:44   #10
Kullanıcı Adı
rikopasa
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
alakaya maydanoz...
deniz fenerinden nasıl parasız eğitim isteyen dhkpc lilere getirdin...
etö konusuna hiç girmeye gerek yok...
darbe teşebbüsündeki adamlar itiraflar,ıslak imzalar,günlükler,deliller...
bana şu bu deme...
ne olacaktı onu söyle...
tamam şunu bunu demiyorum direk söylüyorum, malları üzerindeki tedbir kaldırılmayacaktı.

şimdide sen sakın bana şunu bunu deme.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)