AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 12-10-2009, 00:43   #1
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Standart Deniz Feneri Ülkemize Bir Okul Daha Kazandırdı!..
Deniz Feneri Kahramanmaraş Afşin'de yaptırdığı 10 derslikli okulu açıyor.

Son günlerde Türkiye'nin dört bir yanına yaptığı yardımları ve açılışları ile adından söz ettiren Deniz Feneri Derneği, Türkiye'deki okullarına bir yenisini daha ekledi.

Okul yapımı, okul için gerekli araç gereç ve kırtasiye malzemesi gibi birçok yardım yapan dernek, bu kez Kahramanmaraş'ın hiç okulu olmayan Afşin ilçesinin Küçüktatlar Köyü'ne bir okul yaptırdı: “Deniz Feneri Küçüktatlar Köyü İlköğretim Okulu”

Okul, 8 Aralık 2009 Salı günü saat 14:00'te Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Av. Mehmet Cengiz, Deniz Feneri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Nurullah Bayhan, Deniz Feneri gönüllü ve bağışçıları ile Kahramanmaraş il protokolünün katılımıyla yapılacak bir törenle açılacak.

11 Dönüm arazi üzerine kurulu 350 öğrenci kapasiteli “Deniz Feneri Küçüktatlar Köyü İlköğretim Okulu” 965 m² kullanım alanına sahip. 500 m² üzerine 2 kat olarak inşa edilen okulda 9 derslik, 1 anasınıfı, 4 öğretmen ve müdür odası ve 12 wc bulunuyor.
1 yılda tamamlanan okul 455.000 TL'ye mal oldu.

Bayram öncesinde okulun tüm ilköğretim öğrencilerine “Çocuklar Üşümesin” projesi kapsamında kışlık giysi ve tüm anasınıfı öğrencilerine “Afacanlar Anasınıfına” projesi kapsamında anasınıfı malzemeleri ve kıyafetten oluşan setler ulaştıran Deniz Feneri okulun anasınıfına aynı proje kapsamında bilgisayar, televizyon, televizyon sehpası, 25 adet sandalye, 5 masa, oyuncaklar ve anasınıfı malzemeleri de gönderdi.

Deniz Feneri şu ana kadar Kahramanmaraş'a 2.149.862 TL tutarında yardım ulaştırdı ve Kurban Bayramı boyunca 1500 kg kurban eti dağıtımı gerçekleştirdi.

Siz değerli basın mensuplarımızı okulun açılış törenine davet ediyor, iyi çalışmalar diliyoruz.

Tarih: 8 Aralık 2009 Saat: 14:00
Yer: Afşin Küçüktatlar Köyü İlköğretim Okulu – Kahramanmaraş - Afşin

/ VAKİT

FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-10-2009, 09:20   #2
Kullanıcı Adı
AK-ÇAKOCALI
Elin Almanyasında suçlu bulunan, kökleri Türkiyeye dayanıyor ve asıl suçlular türkiyede deniliyor, bizim ülkemizde deniz feneri için yayın yasağı getirtiliyor ve hiçbir işlem yapılmayarak hepsi sümen altı ediliyor ve birileri hala daha deniz feneri gibi bir derneği yıkayıp yağlıyor. Madem bu kadar düzgün bir dernekse aklanmak için hiçbir şey yapılşmıyor. Kusura bakmasın ama hiç kimse deniz fenerinin masum olduğuna beni işnandıramaz.
AK-ÇAKOCALI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)