AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 07-23-2009, 02:33   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Thumbs down Deniz Feneri'nin aracına çirkin saldırı
Artvin Şavşat’ta 12 ailenin zarar gördüğü sel nedeniyle bölgeye yardım götüren Deniz Feneri Derneği yardım dağıtım aracı, çirkin bir saldırıya uğradı.

23 Temmuz 2009 00:18

Dağıtım aracını gören bazı vatandaşlar Deniz Feneri'nin yardım aracının üzerine sprey boyalarla çirkin ifadeler yazdılar.
Deniz Feneri Derneği müessif olayla ilgili yazılı açıklama yaptı.
İşte o açıklama "Aracımıza zarar veren ve tek amaçları selden zarar gören ailelere yardım ulaştırmak olan ekibimizi tehdit eden, “yardım ve iyilik karşıtı” bu insanları “iyilik ve insanlık” adına kınıyoruz.

Bir süredir asılsız iddialar ve gerçek dışı söylemlerle miting alanlarından, televizyonlardan ve gazete sütunlarından halkı bu denli yanlış yönlendiren ve bu olayın yaşanmasına sebep olan kişileri kınıyor, kendilerini sebep oldukları çirkin olayı görerek, artık toplumda gerilimi artıran beyanlara son vermeye davet ediyoruz.
Saldırganlarla ilgili hukuki mücadelemiz devam etmektedir.

Haber7

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-23-2009, 02:44   #2
Kullanıcı Adı
Seyyah
Ar olmazsa işde böyle olur..
Yarın oburgün bir felaket gelse yardım etse kabul etmeyecek sanki..
Ne garip insanlar varya illa basına birşeymi gelmesi lazımki anlayasın Allah akıl vermiş bir düşün onun bunun kulu olma Yaradanının kulu ol
Seyyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-23-2009, 03:04   #3
Kullanıcı Adı
Gölge
Thumbs down
CHP Ajanları

CHP'nin parmağı olduğuna kalıbımı basarım. Akılları sıra millete mal edecekler yaptıkları iftiraları. Millet yemez ama ...
Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-23-2009, 03:16   #4
Kullanıcı Adı
Seyyah
Ya bunların amelesi cok Akpartiye düşmanlıklarından chp yi bile inandırıcı görenler var gözlerimle görüyorum bazılarına Akparti cok kötü batıyo
Seyyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-23-2009, 06:06   #5
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Artvin Chp ziniyetinin elinde zaten o zihniyet de yakın zihniyeti bu tür çirkefliklere rahatça sürükleyebiliyor...
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)