AK Gençliğin Buluşma Noktası
İlginç & Korku Korkunç ve ilginç içerikli paylaşımlar.

Stil
Seçenekler

Alt 05-14-2008, 23:03   #1
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart Depremden önce garip olaylar
Çin'de yaşanan depremden hemen önce deprem bölgesinde yaşanan bir takım garip olaylar hayret verici!

Çin'de yaşanan şiddetli deprem öncesi kurbanların gruplar halinde kenti terk ettiği ortaya çıktı.

Çin'de onbinlerce insanın ölümüyle sonuçlanan 7.8'lik depremden günler önce, depremin merkez üssüne komşu Mianyang kentinde binlerce kurbağanın şehri terkettiğinin ortaya çıkması, felaketin bir habercisi olarak yorumlanıyor.

Çin'in Sişuan eyaletini haftabaşında vuran 7.8'lik depremin yaraları sarılmaya çalışırken, Çin'li blog'cular, felaketten haftalar öncesinde başlayan bazı garip olayların, depremin işaretçisi olduğunu, ancak yetkililerin bu işaretleri görmezden geldiğini internette tartışmaya başladı.

Şandong kentinde yaşayan bir blog'cu, depremden yaklaşık 1 ay önce kentteki deprem araştırma merkezine gittiğini ve burada tutulan hayvanların garip davranışlar sergilemeye başladığını yazdı.

KURBAĞALAR VE KELEBEKLER

Sişuan'da yayınlanan West China Metropolis Daily gazetesi, 10 Mayıs'ta, depremin merkez üssüne komşu şehirlerden Mianyang'da binlerce kara kurbağasının kenti terkettiğinin görüntülendiğini belirtti.

Mianzhu kentinde de depremden birkaç hafta öncesinde milyonlarca kelebeğin ani şekilde kenti terkettiği öne sürüldü.

BOŞALAN GÖLET

Chutian Metropolis gazetesi ise, 26 Nisan'da Hubei bölgesindeki Enşi kasabası yakınlarında bulunan göletteki 80 bin ton suyun, bir gecede dibinde ortaya çıkan bir çatlaktan boşaldığını kaydetti.

habervakti

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-14-2008, 23:05   #2
Kullanıcı Adı
Kafes
evet zaten bunlarin olmasi bekleniyordu..
Kafes isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-14-2008, 23:08   #3
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
17 Ağustos'ta garip bir şey olmuşmuydu ?

Denizin yükseldiğini hatırlıyorum ve görmüştüm,evler denizin içindeydi,Allah bir daha yaşatmasın.
Başka ne tür olaylar olmuştu ?
Tam hatırlayamıyorum.
Alt 05-14-2008, 23:09   #4
Kullanıcı Adı
Kafes
Ben kendim gormedim ama birisi anlatmisti ve dogru oldugunu soylemisti..

Denizin icinde domuz sekline donusen insanlar gormusler..
Kafes isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-15-2008, 19:24   #5
Kullanıcı Adı
Bostancı
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
17 Ağustos'ta garip bir şey olmuşmuydu ?

Denizin yükseldiğini hatırlıyorum ve görmüştüm,evler denizin içindeydi,Allah bir daha yaşatmasın.
Başka ne tür olaylar olmuştu ?
Tam hatırlayamıyorum.
Bir Başka doğru söylüyor sanırım Düzce'de yada adapazarın'da deprem gecesi gizli toplantı yapan askerlerin,komutanların binası depremle beraber denizin dibine gömülüyor sonra dalgıçlar kurtarmak için denize girdiğinde komutanların hepsinin yüzünün domuz yüzüne döndüğünü görüyor bu olay çok çabuk bertaraf ettirilip basına yansıtılmıyor ;)
Tabi bu depremden önce değil sonra oluyor...
İşin garibi o komutanların o gece yaptıkları gizli toplantının konusu Kuran kurslarını kapatmak,Kuranı Kerimi Türkiye'den silmek vs. İslam düşmanlığı yani ;)
Toplantı yaptıkları kapının dışına'da "Buraya Allah giremez Peygamber izne çıktı" yazmışlar yani hepsi katıksız Din düşmanı haketmişler..
Bide benim amcam anlatmıştı deprem gecesi İstanbul'da denizde balıkmı ne tutuyorlarmış gökyüzün'de kırmızı yıldırım gibi ışıklar gördüğünü söylemişti sonra korkmuş kaçmış zaten :D
Bostancı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-15-2008, 19:29   #6
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
O asker olayını bende duymuştum :-*
Gerçek ise onların başına gelenler garip değil normal olay :-*

Valla o yıldırım gibi şeyi gören baya kişi olmuş,bendeki uykuda uyku hani,yatak sallanıyor sanıyorum ki abim sallıyor uyandırmak için,uykulu gözlerle küfür edip yatıyorum :P

Sonra bir uyandırıyorlar balkona çıkıyorum tüm millet sokata,kıyamet koptu sanmıştım
Allahtan birşey olmadı.

Aman en garip şey belkide sokağa dökülen kalkın binaların dibinde oturmaları.Bazıları okulun boş alanında oturuken bazıları okulun hemen dibinde yatıp uyumuşlardı.
Akıl edemiyorlar,bina sanki başlarına yıkılmıcak :-*
Git evinde uyu daha iyi :-X

Baya trajikomik bir götrüntüydü.
Alt 05-15-2008, 19:44   #7
Kullanıcı Adı
Bostancı
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
O asker olayını bende duymuştum :-*
Gerçek ise onların başına gelenler garip değil normal olay :-*

Valla o yıldırım gibi şeyi gören baya kişi olmuş,bendeki uykuda uyku hani,yatak sallanıyor sanıyorum ki abim sallıyor uyandırmak için,uykulu gözlerle küfür edip yatıyorum :P

Sonra bir uyandırıyorlar balkona çıkıyorum tüm millet sokata,kıyamet koptu sanmıştım
Allahtan birşey olmadı.

Aman en garip şey belkide sokağa dökülen kalkın binaların dibinde oturmaları.Bazıları okulun boş alanında oturuken bazıları okulun hemen dibinde yatıp uyumuşlardı.
Akıl edemiyorlar,bina sanki başlarına yıkılmıcak :-*
Git evinde uyu daha iyi :-X

Baya trajikomik bir götrüntüydü.
Ben hastaydım deprem gecesi kaldırmamışlar deprem bitince kaldırdılar bi ton kızmıştım neden kaldırmadınız göremedim diye :D :D
Babam mahalle'de dışarıya ilk fırlayan kişiymiş :D Annem başımdan ayrılmamış ah canım :-[
Ova gibi bir yere gitmiştik Arabanın için'de uyuduk tabi biz Bandırmadaydık burada hiç bir bina yıkılmadı...

Bostancı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-15-2008, 19:48   #8
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Valla hocam bizim ev tepelik yerde,zaten İstanbulun her yeri tepe biliyorsun :D

Tepelik olduğu içinde altı kaya.Bu yüzden ''kaya kaya burası deprem olsa bir şey olmaz'' derler kendilerini tatmin ederlerdi.Kasımda bir daha deprem olmuştu.O vakit dayımlardaydık,sonra eve geldik,artçı bir deprem oldu 2 ve 3 şiddetinde,mahalle ''kaya kaya bişey olmaz'' dedikleri halde korkudan tüm mahalle sokaktaydı :D

Görcektin,aman Allah korusun,gülüyoruz mülüyoruz ama başa gelmedikçe bilmeyiz bu belayı.
Alt 05-15-2008, 19:56   #9
Kullanıcı Adı
By_ÇAKIR
Bu haberi 20DK'da gördüm...

Sağol paylaşımın için.
Alt 05-15-2008, 21:45   #10
Kullanıcı Adı
BaDe_EsNa
o insanlar o kurbağaların içinden nasıl geçiyor ya :'( :o

Rabbim 17ağustosu milletimize bir daha yaşatmasın inşaallah

ben 17 ağustosta o kadar sallanmaya rağmen uyanamamıştım annemler kalkın gidiyoruz diye uyandırdılar bende uyku sersemi ''anneee bende geliyim mi'' demiştim sanki gezmeye gidiyorlar da beni götürmüyorlar :D hala daha hatırladıkça dalga geçerler :D

Çindekilere de üzüldüm ama çok pis millet Çinliler belkide haketmişlerdir Rabbim en iyisini bilir tabi :-\
BaDe_EsNa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)