![]() |
#1 |
![]() Geçen seneki Samiyendeki maçı hatırlayanınız var mı ! Ben unutmadım.
Bu maç bir daha dikkatlice izlensin ! Fenerin bazen nasıl kollandığı, korunduğunu en körler bile göreceklerdir ! O maçta fenerli oyuncular kendilerini yere sayısız kez atmışlardı hep faul kazanmışlardı ! Dikkat edin kendilerini yere atmışlardı ve faul kazanıyorlardı diyorum. Bunun esamesini bizim oyuncular yaptığında kırmızı kartı yapıştırıyor hakemler !! Hatırlayın Lincolnün gördüğü kırmızı kartı. O maçta bir penaltımızda verilmemişti.. Hatta ben o zamanda bu konuyu açmıştım. Bakın -----> http://www.akpartiforum.com/derbidek...Drat+ayd%FDnus Bu adamı bu maça bir daha verilmesi bence tuzaktır. Çıldırtmıştı yanlış kararlarıyla, hep feneri kollamıştı çünkü..
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Kişilikleri tartışılan hakemleri tekrar tekrar önemli maçlara vermenin mantığını çözmüş değilim.
Umarım adil bir maç yönetir. Kimsenin hakkı yenmemsi önceliğimizdir. Skor önemli değil.. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Onunda eli kolu bağlanacaktır inşallah.futbolumuz ile.
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() başlamıyalım lütfen şimdiden
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Niye hala böyle problemli insanları maçlarımıza vermekte ısrar ediyorlar, anlamış değilim doğrusu...
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
ama dünkü maçı fırat aydınus bence idare eder , iyi yönetti.. geçen seneki gibi yapmadı. bu konuda kilitlenebilir |
||
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
fenerus, fırat aydınus |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|