![]() |
#1 | |||
![]()
Ey dermane dılu cana Çavewi pak wekahiwa Navewe Ahmed Mustafa Ey dermane dılu cana Hesretate mın şewıtan Ketım nava çılu çiyan Canemın jıtera kurban Ey dermane dılu cana Ketım çale jı eşkate Çavemın mayelı reyate Alam çebü jı nünate Ey dermane dılu cana Kamıl butı yı kemaleté Béna nüré jı kalbéteté Şefaat bu xatré xudé Ey dermané dılu cana Katım çolé katım çolé Jı eşğa Rasülé xudé Medet bıketu jıwana Ey dermane dılu cana Brindarım brındarım Jı derdé te brindarım Şevu ruj ez ahuzarım Ey dermane dılu cana Türkçe Çevirisi Hasretın yaktı benı dustum dag ve collere bu can sana kurban bu can ve kalbın dermanı bu can ve kalbın dermanı gozlerı guzel,ay gıbı adı ahmet mustafa bu can ve kalbın dermanı askınla dustum collere gozlerım kaldı yollarda alem nurundan yaratıldı bu can ve kalbın dermanı kamıl oldun kemaletten nur kokuyorsun kalbınden mevlanın hatırı ıcın sefaat et bu can ve kalbın dermanı dustum collere collere resulullahın askıyla medet eyle sen bıze bu can ve kalbın dermanı yaralıyım yaralıyım askından ben yaralıyım gece,gunduz ahuzarım bu can ve kalbın dermanı
![]() |
||||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|