![]() |
#1 |
![]() Bu Ülkede Parası OLmayan Okuyamıyor Ne yazık ki!!!!! Dershaneye Gitmeden Üniversiteye gidemiyorsun!!!! Arkadaşlar Ben Dershanelerin Kalkmasını İstiyorum Niye mi? Dershaneler Kalkarsa Eğer Öğretmenlerimiz Bize Dershanede Öğrenirsiniz Diyemiycek Ve bize birşeyler Öğretmek Zorunda Kalacak!!!!!!! Ve Böylelikle Herkes Hakkettiği yeri kazanacak!!!
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() sonuna kadar protesto edelimde etmekten birşey çıkmayacak.
Parası olanda olmayanda artık imkanarını zorlayıp dersanelere gidiyor ve sonuç mu bak seni dersaneye bilem gönderiyoruz kazanmada canını okuyacağız senin serzenişleri... Allah zonumuzu hayretsin hatta dersanelerin içinde çok değer verdiğimiz kuruluşlar da var ve bu kuruluşlar bence bunların en başta peyda olmasına sebep oldu > ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() valla bilmiyorum ama tek bildiğim birşey var bu dershanelerden dolayı parasız olan başarılı bile olan üniversiteye gidemiyor
![]() ![]() ![]() ama ben inşallah kendi çabalarımla giricem |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
inşAllah kardeşim işte ozman sen gerçekten kazanmışsın demektir.Hazır protesto açılmışken ben özel üniversiteleride edebilirmiyim.Malum oralarda da olanlar paralarıyla varlar 8) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() kınıyorum ben kardeşim.sonuna kadar özelde burssuz okuyan ben üniversiteliyim deyip devlette okuyan kardeşlerimize hava atmasın valla çok nahoş duruyor :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Aslında dershaneler kapansa demısız ama özel kurslarıda kaldırabılırmıyız? Sankı sıstemın sonucu dershaneler o acıdan sistemın yanlıslıgı demek daha dogru olmaz mı :-X
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Dershanaleri bilmem ama daha kötü olan bir şey var,o da okula parayla yazılıp okula hiç gitmeden diplomayı alan şerefsizler.Bunlara göz yumup torpil yapanların bir an önce peşine düşülmesi gerek.
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|