Genel Merkez AR-GE Başkanlığımızın başlattığı Sanal Platformlar çalışmasının bir ayağı olan Multimedya çalışmalarına tüm arkadaşlarımızın eksiksiz katılmasını istiyoruz.
Değerli arkadaşlar, Genel Merkezimizde Sanal Platformlarla ilgili son derece kaliteli çalışmalar yapılıyor. Bizde her birimiz bu çalışmalara elimizden gelenin en iyisini yaparak destek olacağız. Çalışmalarımızın Multimedya ayağında yapacağımız şey şudur arkadaşlar;
29 Mart a kadar Genel Merkezimizin Multimedya çalışması ile yüklenmiş olan videolarımızı olabildiğince çok izlenme sayısına ulaştırmalıyız. Video sitelerini yerinden sallamalıyız arkadaşlar.
Her platformda olduğu gibi Video sitelerinde de siyasi hâkimi AK Parti olmalı. Bunun için elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza ve bu konuda çok iyi bir iş çıkaracağımıza inanıyoruz.
Değerli arkadaşlar;
Video sitelerine yüklenen videoların listesini güncel olarak yenileyeceğiz. Video sitelerine ilgisi olan arkadaşlar. Bu konuda sizden özel çalışma bekliyoruz. Bilgi sahibi olan olmayan tüm arkadaşlarımız bu videoları izlesinler ve tüm arkadaşlarının videoları izlemesini sağlasınlar. Ve izletirken onlarında arkadaşlarına izletmelerini gerektiğini söyleyelim. Yani bu halka hiç kopmamalı. Ve video sitlerini mutlaka ama mutlaka yerinden sallamalıyız arkadaşlar.
Önemli Not: Arkdaşlar lütfen bu konuda üşengeçlik ya da ağırdan alarak davranmayalım. Çok ciddi ve önemli bir çalışma içerisindeyiz hepimize kolay gelsin.