08-31-2007, 21:41 | #1 |
Dev Festival Başlıyor
ROCK'N COKE FESTİVALİ İÇİN KURULAN MÜZİK KASABASI VE ÇEVRESİNDEKİ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ, 340 JANDARMA TARAFINDAN SAĞLANACAK.
Hezarfen Havaalanı'ndaki müzik kasabasında gerçekleştirilecek ve 2 Eylül Pazar günü sona erecek festivalin, huzur ve güven ortamında yapılması sağlamak amacıyla, havaalanı, çevresi ve bağlantı yollarında İstanbul İl Jandarma Komutanlığınca güvenlik önlemleri alındı. Yaklaşık 50 bin kişinin katılması, 5 bin kişinin de çadırlı olarak 3 gecce festival alanında konaklaması beklenen etkinlikteki güvenlik önlemleri için yaklaşık 340 jandarma görev yapacak. Hava alanında güvenliği tehdit edebilecek maddelerin içeri sokulmasının engellenmesi için giriş kapılarında görevli jandarma ekiplerince yapılacak kontrollerde, duyarlı kapı, X-Ray cihazı, el detektörü ve ayna kullanılacak. Ayrıca festivale gelecek olan kadın izleyicilerin detaylı aranmaları için bayan astsubaylar görev alacak. Ortaya çıkabilecek her türlü olumsuz duruma karşı anında müdahale edilebilmesi amacıyla jandarma asayiş timlerinin de görev alacağı festivalde, köpek timleri ile özel maksatlı timler de havaalanı ile çevresinde konuşlanacak. Festivale gelecek olan izleyicilerin trafik sıkıntısı yaşamasını önlemek için de 10 trafik timi ile 3 motosikletli jandarma timi görevlendirildi. Hava alanında çalışan ya da çevresinde yaşayanlar hakkında da jandarmanın güvenlik araştırması yaptığı belirtildi. (Gecce.com)
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
08-31-2007, 22:18 | #2 |
Dev Festival Başlıyor
ama ben gıdemıyorum lanet olsun
|
|
08-31-2007, 22:54 | #3 |
Dev Festival Başlıyor
neden kine
|
|
09-01-2007, 01:01 | #4 |
Dev Festival Başlıyor
napolyon ne demiş. parra parra parra
|
|
09-01-2007, 01:03 | #5 |
Dev Festival Başlıyor
ßen öLesem de qitmem o konsere qecen sene arenada orda oLan pisLikLeri qörmü$tk ıyy=S
|
|
09-01-2007, 01:03 | #6 |
Dev Festival Başlıyor
buyuk isler icin buyuk paralar-...
sean paul konserinin onunden gectim giremedim para para para ... |
|
09-01-2007, 01:04 | #7 |
Dev Festival Başlıyor
yaw evrem ben gidin demedim ki ama hele bir de boylesine gitmemek gerekir zaten guzel bir adam da cagirmiyorlar
|
|
09-01-2007, 01:05 | #8 |
Dev Festival Başlıyor
tabiki ilgi alaka secim meselesi...
ama yazik yine de o paralara |
|
09-01-2007, 01:06 | #9 |
Dev Festival Başlıyor
he tmm=D
|
|