![]() |
#1 |
![]() Konuşurken önündeki kağıdın kaybolması halinde ne yapacağını merak ettiğim siyasetçi.
(Dalga geçtiğimden değil de, bugün de olduğu gibi grup toplantılarını izlerken aklıma sürekli bu geliyor; söylediklerine dikkatimi veremiyorum; o derece)
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Devlet Baykal(DB), Deniz Bahçeli (DB) denklemini kurduğum siyasetçi.!
Sonuçta şu çıkar DB=DB |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() rivayete göre mhp-dsp-anap koalisyonu zamanında ecevit sıklıkla gece namazları kılarmış...bu durumu gören rahşan hanım ise sormadan edememiş; hayırdır bey nerden çıktı bu gece namazları...şükrediyorum rahşan demiş rahmetli ecevit..rahşan hanım şaşırmış niçin şükrediyorsun bey? ecevit de cevaplamış; allah bu yaştan sonra bana 2 erkek evlat verdi..biri devlet biri mesut demiş..
hikayeden de anlaşılacağı üzere bir dönemler aslında hiç yanyana gelemeyecekleri ecevit ile menfaat ilişkisi yüzünden koalisyona gitmiş, bugünlerde ise AKPARTİ'nin kapatılmasını dört gözlebekleyen , kraldan çok kralcı.. (İNCE DUDAKLIM) ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() AZİZLER ÜÇÜNÜZÜN DE YORUMU ÇOK GÜZEL. ;) BUNLARA İLAVETEN BANA GÖRE BİR DE OKUDUĞU METİNLERİN DİLİ ÇOK TUHAF!!!MİLLET DİLİNDEN ÇOK UZAK BÜROKRATİK,HAİNLİĞE UZANAN SUÇLAMALARLA DOLU...TABİ BİR DE ORDU KUMANDANI EDASIYLA ÇOK TUHAF BİR TONLAMA HATTA BAĞIRMAYLA NUTUK ÇEKER GİBİ OKUNUNCA DAHA DA TUHAFLAŞIYOR!!!HASILI BAHÇELİ SİYASET DİLİNDEN VE CANA YAKINLIKTAN ÇOK UZAK..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Şu ana kadar Açık Oturumlarda bir cesaret edipte tartışamamış ancak meydanlardan bağırmayı bilen bir horoz
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() kalabalığın içine ip atarak kahramanlık gösterisi yapan,basit ve zavallı adam.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() halbuki o ip önce onun eline verilmişti de kurtulabilmek için kırk takla atmıştı..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() ilk mesaja çok güldüm
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() vtr sini okuyan haber spikeri konumunda bir siyasetçi(ne yalan söyliyim beceriyoda kerata :D :D) .... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Devlet bahçeli: koalisyon hükümeti olunca sus pus oturan ve okumadan konuşma yapamayan şahsiyet
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|