04-26-2009, 10:35 | #1 |
Dijital video kaydedicilerinde değişiklik
Dijital video kaydedicilere yeni sabit disk
Seagate, dijital video gözetim sistemlerinde en iyi performansı sağlamak için tasarladığı Seagate SV35.5 serisi sabit disklerini tanıttı. ntvmsnbc İSTANBUL - Yüksek hızda aktarımlar için ATA-7 veri akışı talimatları ve özel performans ayarlı 140 MB/s’lik devamlı sıralı veri oranı sağlayan SV35.5 serisi sabit diskleri, kesintisiz veri akışı için önbelleğe alma, hata düzeltme, termal izleme, raporlama, düşük spin-up (dönüş hızı) gücü ve kullanıcı tarafından bölümlendirilebilme gibi özelliklerinin yanı sıra, sessiz çalışma imkanı veriyor. 250 GB’dan 1 TB’a kadar disk kapasitesi sunan Seagate SV35.5 serisi, esnek DVR (Digital Video Recorder / Dijital Video Kaydedici) tasarımı sayesinde video gözetim DVR’ı, ağ DVR’ı ya da direkt veya ağ bağlantılı JBOD video gözetim sistemleri depolama birimi olarak kullanılabiliyor. Dijital video kayıt alanında faaliyet gösteren orijinal ekipman üreticileri ve sistem kurucularının depolama alanı ihtiyaçlarınıa yönelik üretilen sabit disk, sistem kaynaklarından minimum seviyede yararlanarak yüksek performans sunmayı hedefliyor. Teknik Özellikler:
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|