10-29-2008, 18:02 | #1 |
Dikkat!!!! AK Forumumuzu herkese tanıtalım !!!!
Gelin hep beraber Ak Parti Forumu tanıtalım bütün sanal dünyaya, bütün forumlara yayalım.
Bütün forumlara koymak için tanıtım örneği; Merhaba sayın ......... sitesi üyeleri. Sizleri aramızda görmekten onur duyarız. Ak Gençliğin Buluşma Noktası ! www.akpartiforum.com Tarih 25.06.2007. İnternet ortamında AK Gençliğin toplanacağı bir platform olmadığının anlaşılması üzerine AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları AR-GE Başkanımız Hasan SARI ile irtibata geçilerek, AK Gençliği internet üzerinde temsil edecek bir platform eksikliği dile getirilmiştir. Bu eksiklik bildirisi ile birlikte AR-GE Başkanımıza "AK Gençliğin Buluma Noktası" olabilecek bir forum platformu projesi sunulmuştur. Sunulan proje değerlendirildikten sonra, "Projenin en kısa sürede hayata geçirilmesi" kararı alındı. Bunun üzerine başlatılan çalışmalar neticesinde 02.07.2007 tarihinde AK Parti Forum (www.akpartiforum.com) kurulmuştur. Münazaa değil, BİLGİ AKIŞI. Huşunet değil, HOŞGÖRÜ. Entrikacılık değil, REALİST OLMAK. Bölmek değil, BİRLEŞTİRMEK. Muamma değil, ÇÖZÜM. Dışlamak değil, KUCAKLAMAK. Kısırdöngü değil, üretmek. Pes etmek değil, İSTİKRAR. Bencillik değil, PAYLAŞMAK. Nefret değil, SEVGİ ve ‘Ben’ değil ‘BİZ’ elzem tercihimizdir. www.akpartiforum.com.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
10-29-2008, 18:15 | #2 |
Çok iyi hoş diyorsunuz. Aynı fikirdeyim hoş kampanyalarla site tanıtılabilir, fakat atlanmaması gereken bir detay var üye sayısı yüksek 8000'e yakın üye var. Onlian/aktif olan üye sayısı az, yeni üyeler genelde bir kaç mesaj yazıp gidiyor. Gelen yeni üyelerle iletişim problemi yaşandığını düşünüyorum. Onların hemen buraya ısınmasını, adapte olmasını sağlamak için forum içerisinde samimi diyaloklar kurulmalı. Siyasi konulara ağırlık verilmeli gelenler Siyasi bir site olduğu için geliyor umduklarını bulamadan gidiyor bence. Öncelikle üyelerin neden forumda aktif olmadıklarının sebebi araştırılsın ona çözüm bulunsun ondan sonra reklam konusuna geçilsin.
|
|
10-29-2008, 18:35 | #3 |
birçok üyenin şifresinde sorun oldu. giremeyen üye sayısını da göz önünde bulundurmak gerekiyor. bilmiyorum ben umduğum herşeyi burada buluyorum. sadece siyasi konuların olması insanı bunaltır bir zaman sonra.
|
|
10-29-2008, 18:46 | #4 |
hep beraber daha güzel yerlere geleceğimize inanıyorum. ayrıca forumda online üye sayısı gayet yüksek değilmi? diğer forumlarda online kayıt tutma sürsi 10 saati buluyor ama akpartiforum da sadece 180 dakika. bizde onlar gibi yapsak şuan 100 e yakın kişi online gözükürdü.
ama sanırım siz foruma giren üyeleri söylüyor olmalısınız |
|
10-29-2008, 19:29 | #5 | |
Alıntı:
|
||
10-29-2008, 19:32 | #6 |
Birde önceden onlian süresi 60 dakikaydı. 180 fazla bence
|
|
11-21-2008, 13:52 | #7 |
Rekalm çalışmalarınıza destek veriyorum.
|
|
12-01-2008, 19:35 | #8 |
YOUTUBE DE VİDEO HAZIRLARKEN ARASINA SİTESİNİNDE ADINI SIKISTIRMAK LAZIM:d
http://www.youtube.com/user/Erdoganizm |
|
12-16-2008, 15:00 | #9 |
Bu zincire bende halka olmak isterim, üye olduğum forumlarda kurallara aykırı değilse mutlaka tanıtımda bulunacağım.
|
|
12-16-2008, 15:57 | #10 |
Bu çalışmaya yoğunluk kazandıralım arkadaşlar. İnternetin her köşe bucağına AkPartiForum.Com adını nakşedelim.
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|