![]() |
#1 |
![]() Sigaranında faydası mı olurmuş, demeyin. İşte o kadar kötülenen her fırsatta iftiralara mağruz kalan sigaranın faydaları :
Sigara içeni köpek ısırmaz; çünkü yanında baston taşır. Evine hırsız girmez; çünkü sabahlara kadar öksürür. Üzerine sinek konmaz; çünkü buram buram nikotin kokar. Fazla yorulmaz; çünkü yorulunca tıkanacağını bilir. Yürümek için zorlanmaz; çünkü tekerlekli iskemlede gezdirilir. İhtiyarlamaz; çünkü genç yaşlarda sevdiklerine kavuşur. Yüzlerine renk gelir; çünkü dişleri ve bıyıkları sapsarı olur. Vücutları bir kuş gibi hafifler; çünkü ileri dönemdeki dolaşım bozukluğundan ötürü önce parmakları, sonra da el ve ayakları kesilir. İşte sigaranın faydaları, tiryakilere afiyet olsun...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Şükürler olsun içmiyorum çok kötü bi alışkanlık içenleri Allah kurtarsın senin de ellerine sağlık prenses
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Allah'a şükür amin
rica ederim |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Eh bu kadar faydası varsa yeminleri bozup başlayayım ben , pek sevmemkle içeceğiz artık mecburen
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Ak partide siyasal bir bölünme olacaksa anladım ki ancak "tiryakiler" ve "sigara karşıtları" diye olabilir
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Teşekkürler .... :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Daha önce de açıldığı için birleştirilmiştir.Yorumlara buradan devam edebiliriz. ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |