09-17-2017, 08:33 | #1 |
Dino Merlin - I Have No Cannons That Roar (Bosnia My Love)
Konu Cihannur tarafından (12-24-2021 Saat 00:19 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
09-17-2017, 08:43 | #2 |
I Have No Cannons That Roar
I have no cannons that roar But I have faith in God and love And I'll surrender you to no one else My mother, Bosnia, my love Those hated tanks that crush Cannot break the power of my Una Nor the sun's gleaming waterfall drops I'll defend you with my last breath I'll defend this bit of happiness A flame in my heart and the tears of my son The mercy of God and the door of my house Like a light at the end of my journey And your warm eyes And the dear lights of Bihaca Burn in my heart tonight In death victory comes Don't look for my grave Freedom will come When I'm gone I'll be everywhere In a warm breeze from the Una In the rippling and trickling river In the smile of the child In the blue of the sky of Bihaca You will know how to find me For everyone else I'm just a secret And when you smell those sweet fragrance of flowers It's the perfume of my soul And your warm eyes And the dear lights of Bihaca Burn in my heart tonight In death victory comes Don't look for my grave Freedom will come When I'm gone I'll be everywhere I have no cannons that roar But I have faith in God and love And I'll surrender you to no one else My mother, Bosnia, my love Bosnia my love Bosnia my love Bosnia my love Bosnia my love Bosnia my love |
|
09-17-2017, 08:59 | #3 |
Benim Gürleyen Toplarım Yok
Benim gürleyen toplarım yok Fakat Allah'a ve aşka inancım var Ve seni başka hiç kimseye teslim etmeyeceğim Annem benim, Bosna, aşkım O yıkıp geçen nefret edilen tanklar Ne Una'mın gücünü kırabilir Ne de Güneş'in parıltılı çağlayan damlalarının Seni son nefesime kadar savunacağım Bu bir parça mutluluğu koruyacağım Kalbimdeki bir alev ve oğlumun gözyaşları Allah’ın merhameti ve evimin kapısı Yolculuğumun sonundaki bir ışık gibi Ve senin sıcak gözlerin Ve Bihaç'ın sevgili ışıkları Yansın kalbimde bu gece Ölümde zafer gelir Mezarımı arama benim Hürriyet gelecek Ben gittiğim zaman Her yerde olacağım Una'dan gelen ılık bir esintide Dalgalanan ve damla damla akan nehirde Bir çocuğun gülümseyişinde Bihaç'ın mavi göğünde Beni nasıl bulacağını bileceksin Diğer herkes için yalnızca bir sırrım Ve o çiçeklerin tatlı ıtrını kokladığında İşte o benim ruhumun rayihasıdır Ve senin sıcak gözlerin Ve Bihaç'ın sevgili ışıkları Yansın kalbimde bu gece Ölümde zafer gelir Mezarımı arama benim Hürriyet gelecek Ben gittiğim zaman Her yerde olacağım Benim gürleyen toplarım yok Fakat Allah'a ve aşka inancım var Ve seni başka hiç kimseye teslim etmeyeceğim Annem benim, Bosna, aşkım Bosna aşkım Bosna aşkım Bosna aşkım Bosna aşkım Bosna aşkım |
|
09-17-2017, 09:15 | #4 |
|
|
09-17-2017, 09:26 | #5 |
Da Te Nije Alija
Tamo gdje je sunce, tamo gdje su zvijezde Tamo gdje je nebo bez oblaka Gdje se čiste duše gnijezde Gdje se oči odmicu od mraka Na tu stranu ja okrečem glavu U te dvore glas sve zove Sklapam oči, pružam ruke Pustim snove da zaplove Sklapam oči, pružam ruke Pustim snove da zaplove Ne bi sjala ovako jako Ova moja lijepa avlija Ja bi svjetlo zvao mrakom Da te nije Alija Slutio sam riječi, slutio sam pjesme Mislio sam grijeh je, da se ne smije Mislio sam nema ko da sluša İma kako nema, sluša moja duša Mislio sam nema ko da sluša İma kako nema, čuje moja duša Ne bi sjala ovako jako Ova moja lijepa avlija Ja bi svjetlo zvao mrakom Da te nije Alija |
|
09-17-2017, 10:15 | #6 |
Aliya Sen Olmasaydın
Güneş'in doğduğu, yıldızların olduğu o yere Gökyüzünün o bulutsuz yerine Temiz ruhların yuva kurduğu o yere Gözlerin karanlıktan uzak olduğu o yere O yana çeviriyorum başımı O meydanlarda, ses çağırmakta herkesi Gözlerimi kapatıp kollarımı açıyorum Ve hayallerimi serbest bırakıyorum Gözlerimi kapatıp kollarımı açıyorum Ve hayallerimi serbest bırakıyorum Böylesine ışıltılı parlayamazdı Bu benim güzel avlum Ve ben karanlığı ışık bilirdim Aliya sen olmasaydın Kelimelerden korktum, şarkılardan korktum Bunun günah olduğunu düşündüm ve yapmamam gerektiğini Ve beni dinleyecek kimsenin olmadığını düşündüm Ama var, nasıl olmaz, benim ruhum dinliyor Ve beni dinleyecek kimsenin olmadığını düşündüm Ama var, nasıl olmaz, ruhum beni duyuyor Böylesine ışıltılı parlayamazdı Bu benim güzel avlum Ve ben karanlığı ışık bilirdim Aliya sen olmasaydın |
|
09-17-2017, 10:43 | #7 |
|
|
09-17-2017, 10:55 | #8 |
|
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
aliya izzetbegoviç, bosna, bosnia, bosnia my love, da te nije alija, dino merlin, that roar, ı have cannons |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|