AK Gençliğin Buluşma Noktası

Stil
Seçenekler

Alt 03-20-2011, 15:16   #1
Kullanıcı Adı
El Emin
Standart Diyarbakır Ak Parti Milletvekili aday adayı Cuma İçten
Cuma İÇTEN kimdir ?

1973 Bingöl asıllı Diyarbakır doğumluyum, Evli ve üç çocuk babası, İngilizce ve zazaca bilmektedir.
ÖĞRENİM DURUMU

1980–1992 İlk Öğretim NAMIK KEMAL orta öğretim ALİ EMİRİ lise eğitimini de Diyarbakır Ziya Gökalp Lise’nde tamamladı.
2004–2007 ABD. NEWPORT INTERNATIONAL Üniversitesi İşletme Bölümünden Mezun oldu.
2007–2009 ABD. NEWPORT INTERNATIONAL Üniversitesi Uluslar arası Dış Ticaret alanında Yüksek Lisansını yaptı.
Halen, Anadolu Üniversitesi Yerel Yönetimler Fakültesinde Eğitime Devam etmektedir.
SERTİFİKALAR

2000 Windows işletim sistemleri, Dos İşletim Sistemi, Microsoft Ofis ve Uygulamalı; tüm muhasebe programları, tüm bilişim sektöründeki araç ve gereçlerin profesyonel bir şekilde kullanmaktadır. Seminerler: Microsoft Bilişim Semineri Installing, Configuring, and Administering Microsoft® Windows® 2000-2003-2007
2003 Ak Parti İstanbul “Siyaset Akademisi” mezunudur.
2007 yılı “Marmara belediyeler birliği Yerel Yönetimler Akademisi” mezunudur.
2009 Bey kent Üniversitesi “Devlet ve Siyaset Akademisi” mezunudur.
2010 Ankara Üniversitesi Avrupa Toplulukları Araştırma ve Uygulama Merkezinin Diyarbakır Ticaret odası iş birliği ile düzenledikleri “AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM SERTİİKASI” mezunudur.
2010 Bahçeşehir Üniversitesi 2 aylık bir program “TARİH OKULU” mezunudur.
2010 7.Dönem Ak Parti Diyarbakır “SİYASET AKADEMİSİ’ inden il birinci olarak mezun oldu.
Eğitim, Bilişim, kişisel gelişim, iktisadi alanlara yönelik onlarca seminer ve panellere katıldı.
Mesleki alanda ve siyasi çalışmalarla alakalı onlarca sertifika ve ödüller plaketler aldı
SOSYAL FALİYETLER

1993–1997 Yılında İstanbul da kurulan “DAVET Eğitim Kültür ve Kardeşlik Vakfı” Kurucusu ve mütevelli heyetinde yer alarak başkan yardımcılığında bulundu.
1994–2006 Ankara da kurulan “Silah Sanayicileri ve İş Adamları Derneği” (SİSİAD) kurucu başkan yardımcılığı 2006 yılından 2010 yılına kadar da İstanbul’da olan SUSASD’ ın genel başkanlığını yaptı.
2005–2008 İstanbul “Fatih Kara gümrük Spor Kulübü” As Başkanlığı ve yönetim kurulu üyeliğini yaptı.
2005–2011 İstanbul da kurulan “Hasankeyf Kültür ve Dayanışma Derneği” Kurucusu ve Başkan yardımcılığını yürütmekte.
2008–2011 Merkezi İstanbul da olan “Kültürlü Gençlik Derneği” Genel başkan Yardımcılığını yürütmektedir.
2009-2011 “Diyarbakır İnsanı Yardım Derneği” (DİYAD) Başkan yardımcılığını yürütmekte.
2009-2011 Diyarbakır, “Gönül Köprüsü Derneği” İstanbul temsilciliğini yapmaktadır.
2009-2011 “Fatih Eminönü Sanayici ve İş Adamları Derneği” (FESİAD) Kurucu Başkan Yardımcılığını yapmaktadır.
2009-2010 Türkiye’ de 403 sivil toplum kuruluşunun üye olduğu, “Türkiye gönüllü teşekküller vakfı” tarafından kurulan (Sivil Dayanışma Platformun) “Demokratik açılım” ve “Referandum ile ilgili çalışmalarda” Diyarbakır Temsilciliğinde bulundu.
2010-11 Türkiye Gönüllü teşekküller vakfı tarafından Organize edilen “Sivil dayanışma platformu” 403 STK’ nın üyesi olduğu platformun yürütme kurulu üyesidir.
SİYASET

1993–1996 Refah Partisi İstanbul/Kadıköy Gençlik kolları,
2001–2003 Ak Parti İSTANBUL/EMİNÖNÜ Tanıtım ve Medyadan sorumlu Kurucu Başkan Yardımcılığı.
2004–2007 İSTANBUL/ Fatih Belediyesi Ak Parti Meclis üyeliği,
2005–2007 Yılında Ak Parti İstanbul/Fatih İlçesi Yerel Yönetimlerden sorumlu Başkan Yardımcılığı görevinde
2005–2007 İSTANBUL/ Fatih Belediyesi Ak Parti Grup Başkanlığı görevlerinde bulundu.
2007 Yılında Diyarbakır dan Ak Parti Milletvekili Aday adayı oldu.
İŞ HAYATI

1960 Yılında Kurulmuş Aynı zamanda aile şirketi olan ve merkezi İSTANBUL’da olan ZAZA ve İÇTEN Av silah sanayilerinin Yönetim kurulu başkalığını 1992-2009 yürüttü.2009 tarihinde avcılık sektöründen tamamen ayrıldı.
2005-2011 Merkezi Diyarbakır’da olan İÇTEN KOLEJİ’in Kurucusu olan içten, halen kurumun başkanlığını yürütmektedir.
2010-2011 Bilişim ve bilgi güvenliği sektöründe faaliyet gösteren SONN BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ( S10) Bilgi teknolojilerinde Yönetim kurulu başkanlığını yürütmektedir.
İLGİ ALANLARI

Seyahat etmek, kitap okumak, günlük siyasi ve aktüel konuları takip etmektedir.
Gelişimle ilgili seminer ve panellere katılmaktadır.
Sosyal faaliyetlerde görevler almaktadır.
Günde 40.00 kişinin ziyaret ettiği www.sivilmedya.com adresinde ve aylık 5.000 tirajlı DİYARLİFE dergisinde güncel konular ile ilgili yazılar yazmaktadır.
Spor faaliyetlerinde (yürümek ve yüzmek) devam etmektedir.
YURTDIŞI GEZİLERİ

Arabistan, Amerika, Almanya, Bulgaristan, Çek cumhuriyeti, Fransa, Romanya, Rusya İtalya, İsviçre, Moldova, Ukrayna, Irak, Suriye, Dubai.

Ayrıca Türkiye sınırları içersinde tüm il ve ilçelerde işim gereği bulundum.

İletişim Adresi : cumaicten@gmail.com

Nerede açayım bilemedim.Burada açtım.

El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-20-2011, 15:20   #2
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Süper süper elemanı tuttum iyi gider diyarbekırda bu
En az 6 vekil bekliyoruz diyarbekirden
Alt 03-20-2011, 15:25   #3
Kullanıcı Adı
Mavera
akrabalik durumu nedir
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-20-2011, 15:29   #4
Kullanıcı Adı
El Emin
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
akrabalik durumu nedir
Babamın amcasıoğlu..Fakat bizim bu taraflarda bağlar sıkıdır.
Dur bir yazısını paylaşayım.

Kim Bu Cuma İçten?

Bu başlık Oda TV’de benim için atılmış bir başlık.

Bu başlığı atan adam kim olduğumu merak etmiş?

Merakı yetmemiş, kim olduğumu bana sormamış, kendisi cevapları bulmuş ve şahsımı karalayarak kendisi gibi kafalara hedef göstermişti.

Allah’ın adaleti bu ya, şimdi de ben bu adam kim diyorum?

Kim bu Soner YALÇIN?

Ama ben kim bu derken onun gibi karalayarak hedef göstererek değil; aslında hukukun diliyle buna kim dediğini sorguluyorum.

Ben bu adam dediğim Soner YALÇIN’ın kim olduğunu biliyorum; ama maksadım son gelişmeler ile birlikte herkesin kim olduğunu bilmesini sağlamak.

Bu adam:

Aydınlık gazetesinde gazeteciliğe başlamış,

Elindeki kalemi silaha dönüştürmüş,

Ülkesi üzerinde oyun oynayanlara muhbirlik yapmış, bilgiler yollamış, bilgiler satmış,

ERGENEKON terör örgütünde dolayı şu an yargılanan

Orak ve çekiç zihniyetine sahip,

İstihbarı bilgileri ülkenin aleyhine kullanan,

Vatanını ve milletini sevenleri onursuzca alçakça hakaret varı yargılayan,

Hukukun üstünlüğüne inanmayan bir adamdır.

Ak Partili olmayı ülkeye ihanet olarak gören tüm Ak Partilileri insafsızca eleştiren tek taraflı haber yapan korkak adamın biri.

Kendisi beni merak etmişti ben kimim?

Ben bu ülkede:

Her iki kişiden birini üye olduğu Ak Parti’ye üye olan,

Güneydoğu’da ve Diyarbakır’da kirli oyunları açığa çıkaran, zulmü alkışlamayan,

Gelenin keyfi için geçmişe sövmeyen, halkın çıkarlarını ön plana çıkaran,

Ülkenin en büyük sanayi kuruluşu olan bir sektörün geçmişte temsilciliğine yapan,

Ülkesini ve ülkesinde yaşayan her ırkı, dili seven

Vergisini veren ve ülke kalkınmasında görev alan istihdam yapan

ERGENEKON terör örgütünün suikast listesinde şeref ile yer alan.

Ülkesine ve milletine ihanet edenlerin sevmediği, halkına hizmet eden biriyim.

Oda TV yayınları ile bu ülkenin gelişmesini engellemeye çalışan sadece bir web sayfasıdır.

Bu adam, son derece tehlikeli (!) bir adamdır.

Ben onun kim olduğunu çok iyi biliyorum?

Amaçları;

Ülkenin gelişmesini, hukukun üstün gelmesini, Anadolu insanının en üst seviyelerde görev almasını, milletin refahının yükselmesi, ülkemizin dünyanın en büyük ekonomisine sahip olmasını engellemek.

Ülkenim tüm değerlerini hiçe sayan ülkenin komünist kafalar ile yönetilmesini isteyen ülkeyi işgalci İSRAİL’e mahkûm etmek isteyen bir zihniyete sahip olanlardan bahsediyoruz.

Gazetecilikten bahseden bu zihniyetin CHP’ye onun gibi kafaya sahip bir gurup gazeteci ile emir ve görüşlerinize hazırız, diyenlerden bahsediyoruz.

ERGENEKON terör örgütünün yazılı sözcülüğünü yapanlardan bahsediyoruz.

Bu adama gelen bazı bilgiler, istihbarat örgütleri tarafından servis edilmektedir.

Peki, neden bu adam?

Cem ERSEVER’in kimliğinin cinayetten sonra Soner YALÇIN’a yollanması ne anlama geliyor? Ersever ile arkadaş oldu mu yoksa…

Oda TV baskın yapılmasından kimler rahatsız?

CHP mi?

Neden acaba?

Atatürk’ün kurduğu bir parti illegal yapılanmaların altında çıkmaya başladı.

Ak Parti, para ile bu kadar kötü muhalefet yapacak bir partiyi istese bile bulamazdı.

ERGENEKON terör örgütüne üye olmak isteyen bir parti liderinden bahsediyoruz.

Ülkenin her tarafından seri numaraları, menşeleri belli, kime satıldığı aşikâr olan ağır silah ve mühimmatlar bazı generallerin kontrolünde gömüldükleri ortaya çıkıyor.

Bu silahların sahibi olarak da Genelkurmay Başkanlığı görülüyor.

CHP’nin bu silahların sahibinin Genelkurmay Başkanı olduğundan haberi yok mu?

Bu silahlar orduya ait olmadığını, ordu demirbaşlarında gözükmediğini iddia eden var mı?

Ordu da birileri darbe yapmaya hazırlanırken CHP’nin buna alkış tutmasını artık yadırgamıyoruz.

Ordunun da darbe yapmamasına artık CHP’nin tahammülü kalmamış gözüküyor ki artık orduya CHP’liler saldırmakta.

CHP Genel Başkanı her gün gaf (!) işlemekte sabah dediklerini akşam reddederek politika üretmektedir.

Lider İstanbul belediye başkan adaylığında herkese 600 TL ödeyeceğini söylemesine rağmen, İzmir Belediyesi’nde belediyecilik hizmetlerini bile yapamayacak hale geldiler.

Ülkenin Doğu şehirlerindeki sözde kanaat önderleri toplantılarında birkaç kişiden ibaret devam ederken halkın arasına girmeleri de imkânsız hale gelmiş durumda.

CHP birçok ilde sadece tabela partisi konumuna kendisini düşürdü.

Partide körler sağırlar birbirlerini ağırlar oldu.

Sabah PKK genel af çıkartmaktan bahsederken akşam da PKK’lileri asmaktan bahsediyor.

ERGENEKON hâkimleri, HSYK hakimleri, Ak Parti iktidarından önceki sicile sahip olmalarına rağmen adalete müdahaleden bahsetmektedirler.

Lider o kadar korkak ki:

Ak Parti lideri Sayın Başbakan kadar cesur davranamıyor.

İktidar olmaktan bahsederken

İkinci parti olursam ben de en az senin kadar erkeğim Başbakan ben de aday olmam giderim, diyemiyor.

CHP bu ülkede misyonunu tamamladı ve artık kendi kafasına sıkmaya başladı.

Ülkedeki devrimleri, gelişmeleri görmeyen dünyadaki Türkiye’nin başarısını rakip ülkeler kadar kıskanan bir yapıdan bahsediyoruz.

CHP artık Oda TV kadar karanlık bir kutu.

Oda TV’ye bilgi servisi yapan MOSSAD mı? CIA mi?

Yoksa bunların satın aldıkları farklı istihbaratçılar mı?

Soner YALÇIN denen adam kurduğu web sitesinde ajanlardan gelen bilgiler ile her gün bu ülkeyi sevenlere saldırmakta ve bu kitleyi belli bir kitleye hedef göstermektedir.

Oda TV ve bu ekipte yer alan gerek kendi gazetecileri gerek ise yandaşlarda çalışan gazeteciler ile insanların şereflerine haysiyetlerine ve namuslarına her gün saldırmaktalar.

Bu kadar istihbaratı ilgilendiren bilgiler neden ona gider?

Din düşmanı olduklarını ifade etmekten çekinmeyen, sırtını insanı güçlere dayandırmış istihbaratın kullandığı kendini yazar sanan tiplemelerden biri.

İşte ‘’Bu Adam Kim?’’ dediği ben ile benim ‘’Bu adam işte bu.’’ dediğim Soner arasındaki fark bu kadar açık ve net:

“Biri güneş gibi aydınlık; biri zulüm kadar karanlık.”
Alt 03-20-2011, 15:31   #5
Kullanıcı Adı
El Emin
Diyarbakır il başkanlığı teklif edildi .Kabul etmemişti.
Çok aktif biri.Stk önderliği falan var.
Ak Partiye kuruluşundan beri hizmet etmiş biri aynı zamanda.
Alt 03-20-2011, 15:35   #6
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Adam hem refah kökenli bu zaten artı
türkiye gönüllü teşekküllerden yani bizim ekipten her türlü gideri vardır
ayrıca akademik kariyeride fena değil
valla ağalar mehdi eker gibi elemanlar aday yapılacağına şöyle düzgün profili olan insanlar aday yapılsın .
Alt 03-20-2011, 15:38   #7
Kullanıcı Adı
El Emin
Alıntı:
Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Adam hem refah kökenli bu zaten artı
türkiye gönüllü teşekküllerden yani bizim ekipten her türlü gideri vardır
ayrıca akademik kariyeride fena değil
valla ağalar mehdi eker gibi elemanlar aday yapılacağına şöyle düzgün profili olan insanlar aday yapılsın .
Ak Partinin tüm milletvekilleri en azından böyle olsa oho ak parti şuan nerelere varmıştı..
Bakma ak parti milletvekili olayında cebinde bakıyor.
Tam rant masası.
Alt 03-20-2011, 15:42   #8
Kullanıcı Adı
Mavera
acikcasi bende doguda salt oy kaygisiyla asiret elemanlarinin aday gösterilmesine karsiyim..
konulara vakif, egitimli, caliskan genclere yer verilmeliki sorunlar daha kisa zamanda cözülsün..
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-20-2011, 15:45   #9
Kullanıcı Adı
El Emin
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
acikcasi bende doguda salt oy kaygisiyla asiret elemanlarinin aday gösterilmesine karsiyim..
konulara vakif, egitimli, caliskan genclere yer verilmeliki sorunlar daha kisa zamanda cözülsün..
Keşke aşiret adamlarına verilse..Oda bir adım olurdu..
Parayı yediren oluyor..
Alt 03-20-2011, 15:45   #10
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
70 tane ak partiden kürt vekil var bir halta yaradıkları yok bir kaç tanesi hariç
Bu dönem başbakan hepsinin işini görmeli !

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)