![]() |
#1 |
![]() Gemlik'te yapılması planlanan yürüyüşe gitmek isteyen BDP'liler engellendi...
BEN MİLLETVEKİLİYİM SEN KİMSİN Uyarılara rağmen oturma eylemine devam eden gruba polis basınçlı su ve biber gazı ile müdahale etti. Polisin grubu arkadan dağıtması sırasında arkadaşına milletvekillerinin de içinde bulundu grubu göstererek, ''onları muhatap alma'' demesi üzerine BDP Bingöl Milletvekili İdris Baluken, polisin kendisine "kimsin lan sen?'' demesinin ardından Baluken de,''ben milletvekiliyim, sen kimsin?'' deyip polisin yanına yürüdü. Milletvekilini iten polis 'Ben devletim'' diyerek Baluken'e tepki gösterdi. İdris Baluken kırılan gözlüğünü göstererek, "Artık polisler milletvekillerine de müdahale etme yetkisi almış gördüğünüz gibi sırılsıklam oldum" dedi. YAKA NUMARANI ALMADAN BURADAN AYRILMAYACAĞIM Gültan Kışanak ise TOMA'nın üzerine sürüldüğünü iddia ederek, "O aracı üzerime süren ve bilerek üzerime su sıkan polis memurunun yaka numarasını almadan buradan ayrılmayacağım. Yoksa tek başıma oturma eylemi yapacağım" diye konuştu. Öte yandan Batıkent Kavşağında bulunan AK Parti İlçe Başkanlığına bir grup taş atarken, Medine Bulvarında da bir başka grup yola ateş yakarak ulaşıma kapandı. Mardin'den otobüslerle gelen bir grup ise Yenişehir Belediyesi Piknik Alanı yakınlarında durduruldu. Haber vaktim Bu haberi vermemdeki amaç, polisin kırmızıyla yazılan kısımda da görüldüğü gibi, bunların gereksiz sözlerine, gerekli cevabı cesur bir şekilde vermesi. Zira her sözlerine, her tehditlerine boyun eğilirse işin içinden çıkılacak gibi değil galiba.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() keşke halktan birisi ortaya atlayıp bende milletim ikinizde bana hizmetle sorumlusunuz ve benim refahım için varsınız şimdi dağılın deseydi...
|
|
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Üzerlerine tazyikli su da sıksalar yeridir, ki sıkmışlar. Diğer taraftan bunların milletvekili kisvesi altında devletin polisine diklenmesi karşısında polis de vermiş gereken cevabı. Normal şartlar altında dediğin doğrudur, kimse ben devletim deme gibi hadsizlik içerisine girmemeli. Fakat teröristlere aleni destek veren bu insancıklara bu muamele reva.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() o bölgedeki bu sıkıntıyı çözecek olan ,sizlerinde zikrettiği üzere oradaki hemşerilerimizden başkası değil gayri..ben çok istiyorum ve gönlümden böyle bi fiil geçiyor, bütün diyarbakır sokakları elllerinde pankartlarla ''kahrolsun pkk '' çekil buradan israil '' veya '' uyuşturucu özgürlüğü değil gerçek halk istiyoruz '' '' kandil kürtlerin değil ''' gibi , gibi böyle pankartlar...o kadar tesirli olur ki kürt meselesinin gerçek adını koyar gibime geliyor.. değilmi arkadaşlar ??
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
![]() Polis hata etmiş,polisin yapması gereken o ite kafa atmaktı,kelepçe takmaktı,hatta işkence yapmaktı ama malesef yapılamıyor. Sana bana veya bir başkasına 'bu it kim' denilse 'pkklı itin birisidir' deriz/derler,vekil olduğunu da ilk defa duydum vekil mi gerçektende ? Polis kck için tutuklamaya giderken itler ''bu ev vekil evidir giremezsin' diyerek polisi engelliyor zaman kaybı yaşatıyorlar,ev vekile ait değil oysa. Herkes 'burası vekilin evi' derse,'ben vekilim' derse,hele ki vekil olduğunu iddia eden veya olan bir it bu tarz eylemelre pisliklere katılıyorsa cahil kesimi sömürüyor ve yönlendiriyorsa,polis su da sıkar,lan da der,küfürüde basar,hatta bu tarz olaylara kalkışan vekilmiş cumhurbaşkanıymış kim olursa olsun tutuklama yapılması lazım. Zaten istedikleri bu dokunulmazlığı kullanıp devlete millete kafa tutmak,polise tokat atan köpeği vatadaşın birisi öldürse 'nedne öldürdün' denilse adamda 'sindiremedem' dese hiç kimse bir şey diyemez bu vatandaşa.Su panzerinin önünde durusa sonra gelip polise 'asker' diyerek daha polisin ne olduğumu bilmeyen geri zekalı malın birisi alçak diye bağırısa polis onu orada ezme hakkına sahip her şeye sahip. O polis orada hem devlet hem millet,bu tür olayların yanında olmadıktan sonra,düzeni sağlamaya çalışıyorsa en düşük rütbedeki polis dahi devlettir millettir vekilden daha üstündür.Adamlar sabır sınırında görev yapıyorlar,nasıl bellik tabancasını çekip vurmmaış helal olsun iyi sabır varmış.İtin birisi teröristtin birisi sana dikleirse içini sindiriyorsan yuh derim ben sana ![]() ![]() Eklediğin haberi iyi oku,kck denilen yapılanmanın ses kayıtlarını da iyi dinle,polisin ne kadar sabırlı olduğunu göreceksin. O polis devletini savunmuyor olsaydı,eşi ve çocuğu da olmamış olsaydı kafa göz girerdi emin olabiirsin bundan,'kaybedecek neyim varki' der,en azından içini boşaltırdı bu sayede. Vekil vekilliğini yapacak,Bursaya gitselerdi Bursa kan gölüne dönerdi. Bozüyük olayını unutmayın derim,veya Bursanın ilçesindeki. Konu Hüdaverdi tarafından (10-09-2011 Saat 17:26 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
#6 |
![]() : ) Yok yahu bunları artık taktıkları yok. Her gösteride birileri tazyikli su yemiş oluyor sanırım: )))
Bunlara milletvekili derken bile tiksiniyorum. O yüzden demiyorum: ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Kuduz vekili
![]() Boşuna suyun altına yatmıyorlar duş almış oluyorlar bitten pireden kurtulmak için. Pislik yuvasıdır,koltuk altlarına baksan keneler bitler pireler fink atıyordur. Benim kuşlar bile daha temiz ![]() Devlet bence bit ilacı dökmeli sulara.İyi bir temizlik olur,caydım,en iyisi tuz ruhu döksükler sade,erisinler yansınlar ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() valla kim ne derse desinde açıkçası şu an emek ve demokrasi bloğu bence mhp ve chpden çok daha iyi muhalefet yapıyor...
anamuhalefet partisi sanki... dozunu kaçırıyorlar,istismar ediyorlar,itlik yapıyorlar ama istediklerini alıyorlar... |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
Ve o nispette de gündemdeler. Sanki illegal istekleri yerine mi getiriliyor, sadece basında sürekli yer verildiği için gündemdeler malesef.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() ben devletim ha
ben devletim milletimi döverim mantığı hala yaşıyor demek ki 2006 da başörtüsü eyleminde devletin polisleri üstümüze saldırırken burayı filistinmi sandınız laaaaaaaaaaaannn diye girişiyordu çarpışan abilerde burayı israilmi sandınız laaaan diye cevap veriyordu. devletmiş pırtttt zaten 3 - 5 gariban görünce devletliğiniz tutar sizin not: yorumum olaya bianen değil polislerin kendini devlet zannetmesine bianendir. |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|