|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bir hafta kadar önce hayvancılık ve tarımla ilgili bayağı bir araştırma yaptım. Yapılan destekler dudak uçuklatıcı! Doğuda hayvancılık yapacaklara %30 ile %40 arası hibe yapılıyor. Bunun dışında büyükbaş hayvancılık yapacaklara Türkiye'nin neresi olursa olsun maks. 7.500.000 TL 7 yıl vadeli %0 faizle kredi veriliyor.
Takdire Şayan Hareketler... |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Şu süt ve et ticaretinde manyak para dönüyor.
Devlet büyük bir kısmını da hibe ediyor.Az az taksitlerle alıyor. Şuanda varya şöyle bir otuz yaşında olacaktım ne ticaret yapardım.. Şu durumlarda manyak ticaret yapılır ama.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Daha devlet şehir merkezindeki dükkanları koruyup kollayamıyor acaba bu projenin güvenliği nasıl sağlanacak...
Daha dün koskoca taş ocağını basıp 500 bin liralık hasar çıkarttı pkk... Bilmiyorum keşke olsa ama güvenlik ve kontrol şart... |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Batıya çılgın projeler bizim doğuya çobanlık ne güzel dünya. İki kesimden de artık gına geldi..
|
|
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
Birine iş sağlarsan ortalıkta başı boş dolaşıp itin kopuğun yalakası ayakcısı olmaz. Bölgede işsizlik çözülmeden bir halt çözülmez. Buraya kürt türk gözüyle baklasalar daha çok canlar yanar.. |
||
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Çoban olmak vardı kardeşlik...
Hayvanlara bizim tankeri içirir sonra bizde onların sütünü içerdik... Bide laptop oh bide ağaç dibi... |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Pcli çobanın oyu baldırı çıplak mankene kaç basar kardeşlik hayal bile edemiyorum (:
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Sağlam basarım
![]() Oy orantısı olarak ![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|