AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 05-26-2011, 13:04   #1
Kullanıcı Adı
ALmi´
Standart Diyarbakır'da Hayvancılığa Tam Destek.
Tarım ve Köy işleri Bakanlığı, Diyarbakır'da 1 milyon avro’ya kadar yatırım yaparak et işleme tesisi kurmak isteyen 40 yaşın altındaki kadın girişimciye yüzde 65, erkek girişimciye ise yüzde 60 oranında hibe ile destekleyecek.
Yakın zamanda hizmete açılacak olan Diyarbakır Organize Hayvancılık Bölgesi’nde kurulan işletmelere, GAP Eylem Planı kapsamında yüzde 40 hibe desteği veriyor. Bu sayede bölgede 103 adet tesis 3 bin 500 hayvan ile üretim yapacak.
Kurulan Organize Hayvancılık Bölgesi’ne paralel olarak et işleme tesislerinin de kurulmasını desteklemek amacı ile Bakanlık, girişimcileri destekleyecek. 1 milyon avro’ya kadar yatırım yapan 40 yaşın altındaki kadın girişimciye yüzde 65 erkek girişimciye yüzde 60 hibe desteği verilecek. Bu hibelerin verilebilmesi için gereken alt yapı önceden hazırlandı. Toplamda 60 saat eğitim alan 499 çiftçiye sertifika verildi. Eğitim gören bu çiftçiler potansiyel girişimci olacaklar.

http://buyuyenturkiye.com/haber/diya..._campaign=genc

ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-26-2011, 13:08   #2
Kullanıcı Adı
serdary
Bir hafta kadar önce hayvancılık ve tarımla ilgili bayağı bir araştırma yaptım. Yapılan destekler dudak uçuklatıcı! Doğuda hayvancılık yapacaklara %30 ile %40 arası hibe yapılıyor. Bunun dışında büyükbaş hayvancılık yapacaklara Türkiye'nin neresi olursa olsun maks. 7.500.000 TL 7 yıl vadeli %0 faizle kredi veriliyor.

Takdire Şayan Hareketler...
Alt 05-26-2011, 14:25   #3
Kullanıcı Adı
El Emin
Şu süt ve et ticaretinde manyak para dönüyor.
Devlet büyük bir kısmını da hibe ediyor.Az az taksitlerle alıyor.
Şuanda varya şöyle bir otuz yaşında olacaktım ne ticaret yapardım..
Şu durumlarda manyak ticaret yapılır ama.. Gel bunu pedere anlat...
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-26-2011, 14:32   #4
Kullanıcı Adı
İntifada
Daha devlet şehir merkezindeki dükkanları koruyup kollayamıyor acaba bu projenin güvenliği nasıl sağlanacak...
Daha dün koskoca taş ocağını basıp 500 bin liralık hasar çıkarttı pkk...
Bilmiyorum keşke olsa ama güvenlik ve kontrol şart...
Alt 05-26-2011, 15:10   #5
Kullanıcı Adı
El Emin
Yav düşünün 100 tane hollanda ineğin olsa her biri minimum günde 20 litre süt verir bu 2000 bin litreye tekabül eder toplamda.. 50 kuruştan satsan litresini fabrikaya eder mi sana günde 1000 Tl Bir ayda 30 bin Tl para demektir.. Kendinizi yırtasınız en fazla aylık masrafı 10 bin tl olur Taş çatlasa ondan fazla olmaz.Ayda kaldımı size 20 Bin tl başına dök dök bitmez..Birde ortalama her hayvan bir yavru doğurur söyle 75 tane yavru her sene sürü gittikçe genişler Of of anam paraya bak ya.. Ah şöyle 600 milyar kredi çekeceksin varya
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-28-2011, 02:23   #6
Kullanıcı Adı
Fırat
Batıya çılgın projeler bizim doğuya çobanlık ne güzel dünya. İki kesimden de artık gına geldi..
Alt 05-28-2011, 02:25   #7
Kullanıcı Adı
Fırat
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Daha devlet şehir merkezindeki dükkanları koruyup kollayamıyor acaba bu projenin güvenliği nasıl sağlanacak...
Daha dün koskoca taş ocağını basıp 500 bin liralık hasar çıkarttı pkk...
Bilmiyorum keşke olsa ama güvenlik ve kontrol şart...

Birine iş sağlarsan ortalıkta başı boş dolaşıp itin kopuğun yalakası ayakcısı olmaz. Bölgede işsizlik çözülmeden bir halt çözülmez. Buraya kürt türk gözüyle baklasalar daha çok canlar yanar..
Alt 05-28-2011, 02:26   #8
Kullanıcı Adı
İntifada
Çoban olmak vardı kardeşlik...
Hayvanlara bizim tankeri içirir sonra bizde onların sütünü içerdik...
Bide laptop oh bide ağaç dibi...
Alt 05-28-2011, 02:29   #9
Kullanıcı Adı
Fırat
Pcli çobanın oyu baldırı çıplak mankene kaç basar kardeşlik hayal bile edemiyorum (:
Alt 05-28-2011, 02:31   #10
Kullanıcı Adı
İntifada
Sağlam basarım
Oy orantısı olarak

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)