AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 03-08-2009, 01:10   #1
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Thumbs up Diyarbakır'da Kürçe vaaz ve mevlit
1 Ocak'ta yayın hayatına başlayan TRT Şeş, müzik ve kültür programlarından sonra Diyarbakır'da Ulu Cami'de yapılan Kürtçe mevlidi canlı verdi.




Diyarbakır'da Müftülük tarafından Mevlit Kandili dolayısıyla Kürtçe vaaz ve mevlit okutuldu.
1 Ocak 2009 tarihinde yayın hayatına başlayan TRT Şeş, müzik ve kültür programlarının yanı sıra dini programlara da yer vermek amacıyla Diyarbakır'da Ulu Cami'de yapılan Kürtçe mevlidi canlı verdi.
Mevlit Kandili olması nedeniyle Diyarbakır İl Müftüsü Ali Melek tarafından organize edilen Kürtçe vaaz ve mevlit yatsı namazının ardından Ulu Cami'de kandil programı yapıldı. Vaaz ile başlayan program daha sonra Kuran-ı Kerim'in okunması ve mevlit ile devam etti. İlk kez Kürtçe mevlit dinleyen bazı vatandaşlarise mevlidi cep telefonlarına çekti.


İHA

 

  Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-08-2009, 01:54   #2
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Standart
Maşaallah tabular yıkılıyor ..
  Alıntı ile Cevapla
Alt 03-08-2009, 04:28   #3
Kullanıcı Adı
qwqw
Standart
Bence her millet, her ırk kendi dilinde konuşmalı kendi bildiği şekilde ibadetini yapmalı ama sınırları zorlamayarak.

Ahmet Türk kürtçe konuştu, na bir ceza vs. verilecekmi.Verilmezse eğer yarnda diğeri çıkıp konuşacak.Meclistede bu olmazki.
qwqw isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi