![]() |
#1 |
![]() Diyarbakırı gerçekten istiyor isek ozaman bunu halka ıspat etmeliyiz diyarbakır adayımız melih gökçek olmalı diyarbakırlıya onları gerçekten önemsediğimizi hizmet etmek istediğimizi ıspat etmeliyiz benim ciddi fikirlerim ama hiç kimseye ulaşamıyorum ve herkeslede paylaşamayacağım fikirler bunlar arkadaşlar diyarbakır örgütü ile olacak iş değil gerçekten genel merke<den birilerinin bana ulaşması gerek artık ben onlara ulaşamadım üzgüüm ve zamanımız çok sınırlı NE DERDİNİZ
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() iyi fikir
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Güzel
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Adaylık sürecinde inşallah İl teşkilatı ve genel merkez en iyi şekilde ve en iyi kriterde olan birini seçer. Ama ben umutluyum seçimlerden...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() kaplanla olurmu bu iş il yönetimindeki arkadaşım
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Oralara oranın ınsanına,oranın organıze sanayısıne yapılan yatırımları duyunca,ınsan ıster ıstemez hem orayı hemde oranın ınsanını kıskanıyor..2. yada 3. organıze sanayı kurldu,6 yada 7 tane anadolu lısesı var vb.beledıye sun an oranın olmamasına ragmen daha bı cok sey vardı su an unuttum ulussa seslenıs konsumasında gecen ay soylenmıstı.Orada yasyanlara sunulanlara bız sehrımızda sahıp degılız,orada yasayanlarda oranın kıymetını bılmelı ,ona deger verene deger vermelıdır..bence..mantıklı olanda bu.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Diyarbakır BOP adı altında batı kültürüne merhaba demeye hazırlanıyor. İsrail' in arzı mevdud planlarının bir ön çalışmasıdır BOP. Ve israil' in en büyük hedefidir. Hükümet oyuna gelmemeli derhal aldığı eş başkanlık görevini geri iade etmelidir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Çok doğru diyorsun ve de haklısın
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |