AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 10-24-2011, 16:12   #1
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Exclamation Dizi varken, deprem de neyin nesiymiş!
Türkiye depremle sarsıldığı akşam vatandaş ekran başına oturup dizileri izledi... Umumi tablo kamuoyunun felaket karşısındaki duyarsızlığının belgesi...

Şehitler nedeniyle programlar iptal edilmeyince tepki gösteren kamuoyu, "duyarlılık" testinde samimi çıkmadı. Deprem felaketinin yaşandığı akşam diziler birinci oldu. Rating sonuçları "umutsuz" vaka olduğumuzu ortaya koydu.

TEKRARI BİLE DEPREMİ GEÇTİ

Dün akşam ana haber bültenlerinden çok diziler ilgi gördü. Zirvede ise Kanal D'nin "Umutsuz Ev Kadınları" dizisi vardı. Dün gece en çok izlenen ikinci yapım da yine aynı dizi oldu. Depremi izlemek yerine dizinin tekrarını izleyenler öne çıktı.

Depreme olan ilgi üçüncü sırada yer aldı. Ana haber bültenleri içinde Kanal D ana haber ilk on içinde üçüncü oldu. Show, FoX ve ATV ana haber bültenleri de ilk onda yer aldı.

İLK ONDA 5 EĞLENCE

Kamuoyunun yaşadığımız felakete duyarlılığını göstermesi açısından dün akşamki izlenme oranları iyi bir gösterge...

İlk 10 program içinde üç dizi ile bir yarışma programı yer alıyor. Show TV'nin yaptığı DEPREM ÖZEL yayını dahi Kanal D'nin Umutsuz ev kadınları dizisinin tekranına yetişemedi.

İşte Türk halkının DUYARSIZLIK ratingi:

internethaber

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-24-2011, 16:18   #2
Kullanıcı Adı
Eşref
Umutsuz ev kadınları dizisi mi izlenmiş? Dizinin içeriğini bilmiyorum ama ismi çok anlamlı.
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-24-2011, 17:12   #3
Kullanıcı Adı
Ukbâ
Alıntı:
Eşref Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Umutsuz ev kadınları dizisi mi izlenmiş? Dizinin içeriğini bilmiyorum ama ismi çok anlamlı.

Bir kaç hafta önce yeni bölümlerine yakın denk gelmiş formatını merak edip bakmıştım. İsmi anlamlı gelsede inan umutsuz değil daha özgür ve nefsi yaşam için zihin pompalıyorlar. Onu izleyen aile fertleri dini temellerden mahrum ise dul kalmayı güzel sanır.
Ukbâ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-24-2011, 17:41   #4
Kullanıcı Adı
serdary
Amaçları bu değil mi zaten abi...

Bana dokunmayan yılan bin yaşasın misali, kendisine dokunan bir şey yoksa umrunda bile olmaz çoğu insanın ne yazık ki

Ama insanlar internetten de takip ediyor olabilirler...
Alt 10-24-2011, 20:07   #5
Kullanıcı Adı
rikopasa
ben bu ölçümlere hiçbir zaman inanmadım inanmamda
rikopasa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-24-2011, 20:24   #6
Kullanıcı Adı
Türkistan
dizi seyredenlerede dizi dizi deprem gelirse görür sonra onlarda depremin kaç bucak olduğunu.
Türkistan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-25-2011, 04:56   #7
Kullanıcı Adı
dilekarili
ne yapsın adamlar ölenler bakan yakınımı başbakan torunumu kim kilimcinin köroğlu
dilekarili isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)