10-12-2007, 23:06 | #1 |
DOĞAN FENA PATLADI
‘Biraz insaf ama’
Özellikle Kasımpaşa maçının ardından sert şekilde eleştirilen Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, sert açıklamalar yaptı ve önemli analizlerde bulundu. “Göze hoş gelen futbolun nasıl oynanacağını herkesten iyi bilirim” iddiasında bulunan deneyimli hoca, “Keşke Fener, Beşiktaş, Galatasaray’ın bütçesinin 5’te biri bende olsa da ben de Avrupa’ya ve Türkiye’ye nasıl futbol oynatıldığını göstersem. Kimseyi istemiyorum ama biraz insaf. İnsanlar eleştirilirken biraz daha düşünmeli” ifadelerini kullandı. ‘Hâlâ iddialıyız’ Takım olgusunu tam anlamıyla oluşturma konularında sıkıntı yaşadıklarını anlatan Ziya Doğan, zaman sorunundan yakındı. Kısa bir süreye rağmen önemli mesafeler katettiklerini söyleyen Trabzonspor’un teknik direktörü, “Yeni sezona girerken takviyeler yaparsak çok iyi yere geleceğimizi belirtmiştim. Şu anda eksiklerimizi tam giderdiğimizi söyleyemiyorum. Yine de mazeretlere sığınmıyorum. Çok olumsuz bir ortamda Sivasspor maçı oynadık. Sezon başı Avrupa’dan elendik. Ama çok karamsar bir tablo yok. Hâlâ iddialıyız” dedi. ‘Ben karar veririm’ Şehrin havasının çok sık değişebildiğini ve bunun da takıma yansıdığını söyleyen Ziya Doğan konuşmasını şöyle tamamlandı: “Bir maçta dünya şampiyonu olmuyorsun, bir maçta da küme düşmüyorsun. Şehirdeki olumsuz hava idmana bile hükmediyor. Bunu çözemedim. 2 sene oynamayan Jun’u affettim, kadroya aldım. Ama şimdi de niye oynamıyor deniliyor. Onu 11’e alsam bu sefer diğerlerini niye almadım diye eleştirilirim. Ben teknik direktörüm. Hangi futbolcuyu ne zaman oynatacağımı en iyi ben bilirim.” Bayram izni 1 gün Teknik direktör Ziya Doğan, futbolcularına Şeker Bayramı sebebiyle bugünlük izin verdi. Bordo-Mavili oyuncuların önemli bir bölümü Trabzon’dan ayrılmazken, takımın yarın yeniden çift antrenmanla hazırlıklarına devam edeceği bildirildi. Yöneticilerin de katılacağı tesislerdeki bayramlaşma ise yarın saat 15.00’te.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|