AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Seçenekler
 
Alt 09-11-2009, 03:52   #1
Kullanıcı Adı
Eşref
Thumbs down Doğan'a vergi cezası AB raporunda
AB Komisyonu, Doğan Yayın Holding'e verilen 3,7 milyar liralık vergi cezasını 14 Ekim'de yayımlanacak İlerleme Raporu'nda değerlendireceklerini açıkladı ve endişelerini dile getirdi.



AB Komisyonu Sözcüsü Amadeu Altafaj Tardio, "Bu büyüklükteki bir yaptırımın tüm yayın grubunun varlığını tehdit etmesi" nedeniyle ifade özgürlüğü açısından kaygı duyduklarını söyledi.


Sözcü, bu konuya ilişkin endişelerini Türk makamlarına ileteceklerini ve gelişmeleri 14 Ekim'de yayımlanacak İlerleme Raporu'nda değerlendireceklerini ifade etti.







 

Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-11-2009, 10:57   #2
Kullanıcı Adı
LeyaL
Standart
Bir tür gözdağı mı şimdi bu ?!
LeyaL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
doğan. ab, vergi cezası


Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi