AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 10-16-2008, 02:58   #1
Kullanıcı Adı
vatansever35
Standart Dokunulmazlığı kaldıramayanları Protesto ediyorum
Bu ülkede hala dokunulmazlık zırhına sığınıp siyaset yaptığını zanneden hatta ülkeyi yönetenleri cesaretleri varsa dokunulmazlığı kaldırmaya davet ediyorum.
İşte ozaman AK ile KARA'yı göreceğiz.Ancak buna cesareti olmayanların bilmesi gereken,halk zannettiğiniz kadar saf değil.
ABD'ye AB'ye yandaşlık yap,insanların duygularını istismar et,çal çırp dolandır sonrada benim dokunulmazlığın var diyerek ortada dolaş,ülke yönet.
YAZIK......

vatansever35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-19-2008, 04:14   #2
Kullanıcı Adı
EgebeYY
Sırada Bu oyun var
EgebeYY isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-19-2008, 05:09   #3
Kullanıcı Adı
islam
Exclamation
:no::no::no::no::no::no::no:
islam isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-19-2008, 14:55   #4
Kullanıcı Adı
tufanal
dokunulmazluklar tek nedende dolayı kaldırılmaz akp ve erdogan hakkında olan yolsuzluklar yapnlar utansın baykal 40 defa dedi kaldıralım dedi tayyip kactı çünku kendine dokunacaktı perişan olabilir dediki baykal tamam istemiyorum sadece benle seni kaldıralım hayır kabul etmedi tayyip işine gelmedi lafı dolandırdı yargıyıda kaldıralım ded, untma kaşımpaşalı tayyip makamın kalıcı degil gecicidir herkesin oldugu gibi gün gelecek devran döncek akp halka hesap verecek..allah korkusu olanla bukadar yolsuzluk varken korkak gibi kacmaz
tufanal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-19-2008, 05:09   #5
Kullanıcı Adı
islam
Exclamation
Belki Haklısn Kardeş;
Fakat Hakkı bile kendi işine geldiği için ağzına aldığını siyasi fikrinden anlıyabiliyorum...
Normal şart ve koşullarda Dokunulmazlık belki saçma, Eğer dokunulacak bir iş yapmış ise bir insan;
Mecliste ne işi var al-aşşağı edilmeli...
Fakat siz saçmasapan oğlu olayları ve iftiraları atarak kim suçlu kim masum ? anlaşılmaz hale getirdiniz, sayenizde dokunulmazlığın kalkmamasını istiyorum çünkü siz malum zihniyet Yıllardır iftira ile iş yürütmekten çekinmiyorsunuz...Size Dokunulmazlığı kaldırıp dedektiflikle uğraşma zevkini vermek istemiyorum ...eminim bu dokunulmazlık kalkarsa malum medya ve malüm kesim muhalefeti işi güçü bırakıp üsteki iktidarın açığına uğraşılır... buda Yüksek Saygınlık İsteyen Türkiye Büyük Millet Meclisinin itibarini yipratır...
Ve makam Saygınlığını yitirir.. Bu yüzden senin bu protestonu desteklemiyorum...
saygılarımla...
islam isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-19-2008, 15:18   #6
Kullanıcı Adı
EniGma
tamam dokunulmazlıklar kaldırılacak ama bir tek milletvekillerinin değil
herkesi yargıtayın danıştayın anayasa mahkemesi üyelerinin ayrıca TSK mensublarının tepedeki komutanlarıda dahil herkesin...
eğer böyle bir kaldırıma evet diyebiliyorsan samimiyetine gönülden inanırım...
yok olmaz dersen bu seferde ciddiyetini sorgularım...
EniGma isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-19-2008, 15:31   #7
Kullanıcı Adı
tufanal
Alıntı:
EniGma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
tamam dokunulmazlıklar kaldırılacak ama bir tek milletvekillerinin değil
herkesi yargıtayın danıştayın anayasa mahkemesi üyelerinin ayrıca TSK mensublarının tepedeki komutanlarıda dahil herkesin...
eğer böyle bir kaldırıma evet diyebiliyorsan samimiyetine gönülden inanırım...
yok olmaz dersen bu seferde ciddiyetini sorgularım...
erdogan agzıyla konusuyluyor diyorumki sadece baykal ve tayyibin dokunulmazlıgını kaldırın yoksa işinemi gelmiyor
Alt 10-19-2008, 15:34   #8
Kullanıcı Adı
EniGma
niye sırf iki kişi için dokunulmazlık kaldırılıyormuş...i
madem niyetiniz var hepsi kalksın.......
niye sadece iki kişi...
yoksa bir korkunuz felan mı var...

Alt 10-19-2008, 15:44   #9
Kullanıcı Adı
tufanal
Alıntı:
EniGma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
niye sırf iki kişi için dokunulmazlık kaldırılıyormuş...i
madem niyetiniz var hepsi kalksın.......
niye sadece iki kişi...
yoksa bir korkunuz felan mı var...

ben diyorum hekrsin dokunulmazlıgı kaldırın ama tayyip kabul etmiyor bizdew diyoruzki sadece baykalın ve tayyibin kaldırın dokunulmazıgını ama buda yemiyor biz kimseden korkmuyoruz işinize gelmiyor partiyi rezil oldu
Alt 10-19-2008, 15:36   #10
Kullanıcı Adı
EniGma
şu akp halka hesap verecek diyorsun..
soruyorum size daha bir sene önce halk güven tazelemedimi ak partiye
peki hesap soracak halk nerde...
yada güven tazeleyen devam et başarılısın diyen halk başka bir yerden mi geldi..
komik olmayın...

,

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)