11-18-2008, 11:51 | #1 |
minibüs diyalogları
Mükemmel bir yerde inebilir miyim?
Şöför kadını indirirken : - Buyrun size layık değil ama! ************************************************** ************** Eve gitmek üzere Bakırköy dolmuşu bekliyordum. Sigaramın kalmadığı aklıma gelince önünde durduğum Tekel bayiine girecekken minibüs geldi. Apar topar bindim. Şoföre parayı uzatıp, - 'Bir Monte Carlo' dedim! Adam birkaç saniye yüzüme bakıp, - 'Abi bu Bakırköy'e gider' diye cevap verdi! İşte o an benim ve şoförün bittiği andır ************************************************** ************** Yolcu musait bi yerde inmek ister ama dili surcer; - Musait bi yerde iner misiniz? Şöför : Niye sen mi kullancan ************************************************** ************** Rumeli-Hisarüstü otobüsüyle taksim'e dogru gidiyoruz. Adamın biri Besiktas dolaylarında gayet aceleci bir tavirla -Kaptan orta kapıyı rica edebilir miyim?? Bizim soför olaya hakim : -) -Tabi abi ayıp ettin. al götür. senden kıymetli mi ) ************************************************** ************** Istanbul'dayiz ... Dolmuşa bindik, dolmuş doldu, tam kalkicak, elemanın bir açtı kapıyı, içerde tıkış tıkış oturmuşuz, önde 3 kişi arkada 4 . Eleman hala bir umut sordu: - "Kaptan, yer var mi?". Şöför de arkasını dönüp cevap verdi: - "Bilmiyorum, üst kata bi bak bakalım" :D:D:D:D:D:D:D:D:D
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
02-03-2009, 22:07 | #2 |
Dolmuş Muhabbetleri
Dolmuş Muhabbetleri:
Kadın: Kızım dur ! Ben vereyim benim ki bozuk zaten… Kızı: Aman ne olacak sanki nasılsa benimki de bozulacak, ben vereyim ! ! !
-Yok teyze biz Taksim’e çıkıyoruz. -Hah tamam oğlum siz gidin ben gelmeyeceğim.
-Kızım şurdan bir kişi uzatır mısın ? -Ben kız değilim ! Amaaaan ne bileyim kız mısın dul musun, uzat işte.
Yolcunun kafası karışık sanırım, kendisi de dolmuşdakilerle birlikte güler söylediğine soför kadını indirirken: -Buyrun size layık değil ama !
-Kaptan orta kapıyı rica edebilir miyim ? Bizim şoför olaya hakim: -Tabi abi ayıp ettin. Al götür senden kıymetli mi..
Alıntıdır!!! |
|
02-05-2009, 04:03 | #3 |
Teşekkürler Ümit Ak Teşekkürler Cerrah.. Konuları birleştirdim.. Konu Üç mevsim tarafından (02-05-2009 Saat 04:22 ) değiştirilmiştir.. |
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
dolmuş, muhabbetleri |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|