![]() |
#1 |
![]() ![]() Türkiye'de pandemik A/ H1N1 virüsünün neden olduğu ve halk arasında domuz gribi olarak bilinen hastalıktan ölenlerin sayısı 296'ya yükseldi. Son 4 günde 55 kişi hayatını kaybetti. 113 kişinin tedavisi yoğunbakımda sürüyor. Haber7
![]() Konu ishakyilmaz tarafından (12-07-2009 Saat 16:53 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ölü sayısı önümüzde ki 1 yıl içerisinde Dünya'da 1 milyona ülkemiz'de 30 bine çıkarsa o zaman belki normal gripten daha zararlı olduğuna inanabilirim...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() =) o kadara çıkmaması için ülkemizde büyük çaba gösteriliyor.. yaklaşık 7 ay oldu domuz gribi çıkalı 27 çok değil bence..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() bende fena tik oldu otobüse tramwaya binmeden önce ıslak mendilimi hal-i hazırda tutuyorum ki tutacağım yeri onunla tutuyorum... :D kimseyle belli mesafeden fazla yakn durmuyorum bol bol c vitamini tüketiyorum.. tedbil-i tevekkülde fayda vardır
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ![]() Pandemik A/ H1N1 virüsünün neden olduğu ve halk arasında domuz gribi olarak bilinen hastalıktan bugün 2'si çocuk 3 kişi daha hayatını kaybetti. Sağlık Bakanlığı'nın bu açıklamasıyla birlikte ülkemizde domuz gribinden ölenlerin sayısı 30'a ulaştı. Bakanlık, ölümlü vakaların nerelerde medyana geldiğine dair bilgi vermedi. Haber 7 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Allah korusun, herkese sağlık diliyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() ![]() Sağlık Bakanlığı'nın pandemik A/ H1N1 virüsü açıklaması: Bakanlığımızın son açıklamasından bu yana pandemik grip nedeniyle çeşitli illerimizde toplam 13 vatandaşımız maalesef hayatını kaybetmiştir. Bu vefatlarla beraber pandemik gripten kaybedilen vatandaşlarımızın sayısı 73 olmuştur. Halen pandemik grip sebebiyle hastanelerde yatan hasta sayısı 249’dur. Bunların 56’sının takip ve tedavisi yoğun bakımlarda sürdürülmektedir. 21 hasta solunum destek cihazına bağlı olarak takip edilmektedir. Hayatını kaybedenlerden 30 kişide pandemik grip açısından risk taşıyan altta yatan kronik hastalık, 2 kişide gebelik olduğu tespit edilmiştir. Altta yatan kronik hastalığı bulunmayan 41 vatandaşımızdan 2’si sağlık çalışanı, 26’sı 25 yaşından küçüktür. Ülkemizdeki ölümlerle ilgili yapılan değerlendirmeye göre; hastalığa bağlı olarak hayatını kaybetme riski toplumun geneline kıyasla kronik hastalığı olanlarda yaklaşık 5 kat, okul öncesi çocuklar ve gebelerde ise yaklaşık 2 kat daha fazla olduğu anlaşılmıştır. Hayatını kaybeden vatandaşlarımızın yaş gruplarına göre dağılımı şöyledir: ![]() Türkiye'de ölümlerin görüldüğü iller: ![]() Haber7 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() her gün jelimi sürüyorum doktorda bugün 3 gün istirahat verdi. Yatacam valla evde
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
domuz, grib, ölü |