AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 07-29-2009, 18:09   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Domuz gribi KABİNEYE Mİ SIÇRADI
Bakan Özak'ta korkunç şüphe!..

Yüksek ateşi bir türlü düşürülemeyen Devlet Bakanı Özak, 'Ben de domuz gribi olabilirim. Nitekim yurt dışındaydım. Bugün kesin sonuç ortaya çıkakacak' dedi.

Yurt dışında 8 gün kaldıktan sonra dönüşte yüksek ateşi düşürülemeyen Devlet Bakanı'nda '
Domuz gribi' şüphesi..

GÜNLERDİR ATEŞİ DÜŞÜRÜLEMEDİ
Bakan Faruk Özak'ın ateşi günlerdir düşürülemedi. Çanakkale'de '
domuz gribi' şüphesi ortaya çıkınca Ankara'ya sevkedildi. Çakakkale'de ateşi yükselen Devlet Bakanı Faruk Özak dün gece yarısı teşhis ve tedavi için Ankaraya'ya getirildi. Özak'ın domuz gribine yakalanıp yakalanmadığı bugün netlik kazanacak.

4 gün önce İstanbul'da kontrolden geçen Bakan, bir şey çıkmayınca Çanakkale'ye gitti. Ancak ateşi düşürülemeyen Özak'ın, kısa süre önce yurt dışında olması "korkunç şüphe"ye yol açtı.

ANKARA'YA SEVK EDİLDİ
Özak dün gece yarısı
Ankara'ya sevk edildi. Özak Finlandiya'da 8 gün kaldıktan sonra Estonya ve İsviç'e geçmiş 24 Temmuz'da yurda dönmüştü.

Özak konuyla ilgili Gazete Habertürk'e konuştu. Özak, "Ben de
domuz gribi olabilirim. Nitekim yurt dışındaydım. Sonuçta hepimiz ölümlü faniyiz. Yarın (bugün) kesin sonuç ortaya çıkakacak" dedi.

Ensonhaber

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-29-2009, 18:10   #2
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)