![]() |
#1 |
![]() İŞTE ben de dönüyorum. Karım "Yüzün yamuklaştı sanki" dedi. Ona "değiştim..." dedim. İçimden "Türkiye’de iyi şeyler de oluyor" yazısı yazmak geliyor. Telefonun başından ayrılamıyorum; sanki Cumhurbaşkanı beni Çankaya’da yemeğe çağıracakmış gibi oluyorum. Biraz uzaklaşacak olsam, gerisin geriye koşup yanında bekliyorum telefonun. Muhterem karım, "Sağa-sola kırıtıp durma öyle, henüz seni Çankaya’da yemeğe çağırmış değiller ve sen şu an Çankaya’da değilsin" diyor. Olsun... * Aydınlar, aydınlar... Ah bu aydınlar bizi yaraladılar. Düşünüyorum; tüm başarmış mutlu ülkelerde aydınlığın bayrağını aydınlar taşıdılar. Bu zavallı ülkede karanlığın bayrağını aydınlarımıza mı taşıtacaklardı a dostlar. Niçin?.. Neden?.. Söyler misiniz; bir yanda tüm dünyanın hayran olup örnek aldığı Atatürk’ün yolu, öte yanda iktidarı ele geçirmiş tarikatçıların yolu apaçık ortadayken, aydınların tarikatçılara koşmaları... Ve bizler kömür-nohut ile iradesini satan cahil insanlara kızarken, bu aydınların göz göre göre laikliği yıkmak isteyenlere malzeme olmaları, nasıl olur?.. Şunlara bakın; üniversitede türbanı isteyen, laikliği değil dinciliği demokrasi sayan profesörler, yazarlar, gazeteciler, edebiyatçılar, sanatçılar, okumuşlar, aydınlar... Cumhuriyeti asıl aydınlar arkadan vuruyorlar. * İşte ben de dönüyorum. İçimden "Çankaya’da nurlu sofralar..." yazısı yazmak geliyor. Karım, "Dudakların uzadı yine... Öyle işaret parmağını c harfi gibi yapıp garsona ’beyaz şarap lütfen’ deme... Çankaya’daki sofrada değilsin, otur köfteni ye..." diyor. Olsun... Döndüm, dönüyorum... Dönekliğim tuttu, öyle aydın sorumluluğu-ilke-etik-metik yoktur bende. Ne sandın?.. Benim sıfatım; aydın... Fransız Andre' nin kocası, Pako' nun babası Bekir Coşkun 05/02/2008
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Abdullah Gül, Çankaya' ya insanları davet ediyor senin gibi satılmış Doğan köpeklerini değil. Ulan içimden sana da, karına da, pakona da başlamak geliyor ama senin gibi olamıyorum işte... |
||
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Sizi ancak başında sarap yudumladığınız şömineniz ağırlar.Cumhurbaşkanı hayali kuruyor ya bir de : ) Yazık yazık....Biri çok fazla hayal kurduğunu söyleyebilir mi acaba kendilerine ?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Gecenin bir vakti Hürriyet' in internet sitesine girip, köşe yazarlarının 05/02/2008(bugün) tarihli yazılarını okudum. Merak ediyorum. Aydın Doğan bu kadar adi, şerefsiz, kanı bozuk, ateist, komünist vs. vs. yazarı nereden bulup da toplamış.
Gecenin bir vakti acayip asabımı bozdular... > ![]() ![]() Zoruma giden; sabah olacak, vatandaş işe gitmeye başlayacak ve bu gazete yine 400-500 bin satacak... Yazık çok yazık... |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Hürriyet tescilli mason gazetesidir Aydın Doğan ise bir numaralı masondur o yüzden ne okurum onun kartel medyasının yayınladığı habeleri ne de okuturum vız gelir ne yazarsa yazsınlar biz yolumuza devam ediyoruz ...Kahrolsun emperyalist kartel medyası ve onun yandaşları ... > ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Evet maalesef yazık...Yazarlara ayrı , bunlara prim verenlere ayrı acıyorum..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|