AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 02-05-2009, 10:08   #1
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Standart Dönmez'in bombaları sabıkalı çıktı
Dün Ergenekon üyesi olmaktan tutuklanan Yarbay Mustafa Dönmez'in Evinde bulunan el bombalarının bir polisin şehit edildiği saldırıda kullanılanlarla aynı seriden olduğu ortaya çıktı.



Yarbay Dönmez, Ergenekon üyesi olmak suçlamasıyla tutuklandı. Evinde bulunan el bombalarının ise bir polisin şehit edildiği saldırıda kullanılanlarla aynı seriden olduğu ortaya çıktı

Askeri mahkemece Sapanca'daki evinde bulunan cephanelikle ilgili olarak tutuklanan Yarbay Mustafa Dönmez, dün sabah tutuklu bulunduğu Hasdal Askeri Cezaevi'nden İstanbul Adliyesi'ne getirildi. Savcılıkta susma hakkını kullananan Dönmez, 'Silahlı terör örgütüne üyelik, tehlikeli maddeleri izinsiz bulundurma veya el değiştirme, sayı ve nitelik bakımından vahim olan silah veya mermileri satın alma, taşıma, bulundurma' suçlarından tutuklanması istemiyle mahkemeye sevk edildi. Dönmez, İstanbul 12. Ağır

Ceza Mahkemesi'nde de susma hakkını kullandı. Sabıkası bulunmadığını, aylık gelirinin 2 bin TL olduğunu söyledi.
Avukatı ise örgüt üyesi olduğuna dair delil olmadığını ifade ederek, 'Silahlarla ilgili somut bir delil de yoktur' dedi. Mahkeme, Dönmez'in 'Silahlı terör örgütüne üye olma ve ateşli silahlar yasasına muhalefet' suçlarından tutuklanmasına karar verdi. Dönmez yeniden Hasdal Askeri Cezaevi'ne götürüldü.

BOMBALAR İNCELENDİ

Öte yandan, Ergenekon kapsamında bugüne kadar ele geçirilen bombaların incelenmesi tamamlandı. Bombaların 10 ayrı eylemde kullanılan bombalarla aynı seriden olduğu belirlendi. Yarbay Dönmez'in Sapanca'daki evinden çıkan 21 el bombasının ise bir polis memurunun şehit edildiği saldırıda kullanılanlarla aynı seri ve kafileden olduğu ortaya çıktı.

akşam

 

Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım