![]() |
#1 |
![]() Yüce Allahım sana şükrediyorum. Heleki bu siteyi verdin diyorum. Burdaki küçük,büyük herkesi seviyorum. Hele de biri varki canım diyorum. Yanlış anlamayın kardeşim benim. Dert ortağım sırdaşım benim. Acı yolunda yoldaşım benim. İşte ben buna canım diyorum. Bu dostu bulunca sevinçten uçtum. Kanatları çıkmış özgür bir kuştum. Her sıkıntımı dosta konuştum. İşte ben buna canım diyorum. Küçücük yüreyim biraz duruldu. Zaten dertten ızdıraptan yoruldu. Sonunda sevdiği bir dostu buldu. İşte ben buna canım diyorum. Sonunda dostumun bağına girdim. Açılmış gonca gülünü derdim. Gönlümü dostumun önüne serdim. İşye ben buma canım diyorum. alıntı "sevdiğim dostum siyah gülüm iyi ki geri döndün Seni Çok Seviyorum ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() şahsen bende sevindim tekrar aramıza dönmesine
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Çok güzel şiirdi ak kelebek.Teşekkürler paylaşım için
![]() İyiki döndün siyah gül ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Dönmene sevindim Siyah Gül...
![]() Şiir güzeldi abla yüreğine sağlık... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Canım dostum benim sorun vardı açamadım forumu yoksa çoktan yazacaktım biliyorsun seni çok seviyorum canım iyiki sende varsın ve benim dostumsun
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() döndü mü? ooooo süper ben bugğn gördüm ayrılıyorum yazısını hemen vaz geçtiğini görmek iyi oldu
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Kıskandım..
![]() Banada şiirler yazılması için gitmem mi lazım.. ![]() ![]() Teyzoşum sende hoşgeldin..Çok mutlu oldum.. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Ya ne ayıp insan teyzesini kıskanır mı
![]() ![]() ![]() Hoş buldum cimcimem |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|