07-23-2009, 14:53 | #1 |
DP-Anavatan birleşiyor!
Demokrat Parti ile Anavatan Partisi'nin birleşme görüşmeleri tamamlandı. Cindoruk ile Salih Uzun ortak açıklama yaptı. DP Genelbaşkanı Cindoruk'un, Ergenekon sanıkları ile ilgili savunması ve Demirel'a saygılarını iletmesi dikkat çekti...
Demokrat Parti ile Anavatan Partisi'nin birleşme görüşmeleri tamamlandı. Cindoruk ile Salih Uzun ortak açıklama yaptı. DP Genelbaşkanı Cindoruk'un, Ergenekon sanıkları ile ilgili savunması ve Demirel'a saygılarını iletmesi dikkat çekti...İLGİLİ HABERLER: ETÖ, 2004'TE DYP-ANAP EVLİLİĞİNE UĞRAŞMIŞ! ETÖ'NÜN HAYALİ GERÇEK OLUYOR CİNDORUK AÇIKLADI, ETÖ'NÜN İSTEDİĞİ OLACAK CİNDORUK VE KORKUNÇ TUZAĞIN ŞİFRELERİ Anavatan Partisi Genel Merkezi'nde Salih Uzun ile bir görüşme yapan Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk, çıkışta yaptığı basın açıklamasında iki partinin birleşme kararı aldığını ve yeni bir parti kuracaklarını ifade etti. Ergenekon sanıkları ile ilgili savunma yapan Cindoruk, "İnsanları demokratik olmayan yollarla cezaevlerine sokuyorsanız ortada adalet ve demokrasi krizi var. Merkez siyaseti var gündememizde. Bunların hepsini uzun uzun konuşacağız. Elde ettiğimiz deneyimleri paylaşacağız ve halkın önüne yeni bir siyasi akademi niteliğinde bir parti oturtacağız ve başarı ile çıkacağız. Kimsenin şüphesi olmasın. Birleşmeyle yeni anayasa taslağını da konuşacağız. Uygurlara yaptıklarından sonra kimse Çin'e şimdi demokratik Çin diyebiliyor mu. Demokrasi için gerekli olan adaleti her aşamada ve her topluma uygulayamıyorsanız olmaz. Sayın Özal'ı saygı ile anıyorum. Allah'tan rahmet diliyorum. Değerli liderlere de rahmet diliyorum. Onların torunları, çocukları bizler devam ediyoruz. Sayın Demirel'e saygılarımı sunuyorum. Bıraktığı yerden devam ediyorum. Bu hareket bizim samimi duygularımızla ve türk halkının samimi isteği ve desteğiyle başarılı olacaktır" diye konuştu. habervaktim.com İLGİLİ HABERLER: ETÖ, 2004'TE DYP-ANAP EVLİLİĞİNE UĞRAŞMIŞ! ETÖ'NÜN HAYALİ GERÇEK OLUYOR CİNDORUK AÇIKLADI, ETÖ'NÜN İSTEDİĞİ OLACAK CİNDORUK VE KORKUNÇ TUZAĞIN ŞİFRELERİ Anavatan Partisi Genel Merkezi'nde Salih Uzun ile bir görüşme yapan Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk, çıkışta yaptığı basın açıklamasında iki partinin birleşme kararı aldığını ve yeni bir parti kuracaklarını ifade etti. Ergenekon sanıkları ile ilgili savunma yapan Cindoruk, "İnsanları demokratik olmayan yollarla cezaevlerine sokuyorsanız ortada adalet ve demokrasi krizi var. Merkez siyaseti var gündememizde. Bunların hepsini uzun uzun konuşacağız. Elde ettiğimiz deneyimleri paylaşacağız ve halkın önüne yeni bir siyasi akademi niteliğinde bir parti oturtacağız ve başarı ile çıkacağız. Kimsenin şüphesi olmasın. Birleşmeyle yeni anayasa taslağını da konuşacağız. Uygurlara yaptıklarından sonra kimse Çin'e şimdi demokratik Çin diyebiliyor mu. Demokrasi için gerekli olan adaleti her aşamada ve her topluma uygulayamıyorsanız olmaz. Sayın Özal'ı saygı ile anıyorum. Allah'tan rahmet diliyorum. Değerli liderlere de rahmet diliyorum. Onların torunları, çocukları bizler devam ediyoruz. Sayın Demirel'e saygılarımı sunuyorum. Bıraktığı yerden devam ediyorum. Bu hareket bizim samimi duygularımızla ve türk halkının samimi isteği ve desteğiyle başarılı olacaktır" diye konuştu. habervaktim.com
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
07-23-2009, 14:54 | #2 |
|
|
07-23-2009, 16:54 | #3 |
iYİ BİRLEŞSİNLER ADLARIDA DP kalsın DP 'NİN açılımı iki farklı şekilde yapılabilir...
Darbe Partisi ve Darbecilerin Partisi... Vesselam... |
|
07-23-2009, 17:01 | #4 |
DP'nin başına Anap'ın A'sını koyalım ve açalım... Anti Demokrat Parti... |
|
07-23-2009, 17:43 | #5 |
Artık bu haberi gördükçe gülesim geliyor... Bunlar efsane olsunlar bence Leyla ile Mecnun, Ferhad ile Şirin gibi .. Doğru Yol ve Anap Demokrat Parti mi demem gerekiyordu acaba ??
|
|
07-23-2009, 18:06 | #6 |
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|