![]() |
#1 |
![]() DSP'de ipler koptu. Rahşan Ecevit ve Zeki Sezer arasındaki yaşanan liderlik çekişmesi partide büyük krize yol açtı.
ZÜBEYİR KINDIRA İNTERNETHABER ANKARA- DSP'de Rahşan Ecevit - Zeki Sezer çekişmesi had safhada. Rahşan hanım Sezer'in istifa edeceğini söyledi ama DSP yönetimi Sezer'in görevine devam ettiğini açıkladı. Rahşan Ecevit'in Sezer'i açıkça hedef almasından sonra başlayan gerilim zirvede. Parti resmen ikiye bölünmüş durumdu. Gelinen son nokta partiyi fena halde karıştırdı. Rahşan Ecevit bugün düğmeye bastı. ''Rahşan Ecevit'in Örgüte Mesajı'' başlığıyla bir açıklama yayınladı. Bu açıklamada, "Zeki Sezer'in istifa edeceğini kendisine söylediği" ifadesi yer alıyor. Zeki Sezer'in aldığı bu kararı milletvekillerine ilettiğini belirten Rahşah Ecevit, "Yaşananlar bundan ibarettir. Sayın Sezer'i istifaya ben davet etmedim. Kendisi edeceğini söyledi, ben de ilk defa itirazda bulunmadım. İstifadan vazgeçtiğini de gazetelerden okudum. Genel başkanlık için kimseyle görüşmedim, kimseyi önermedim, kimseyi ima etmedim. Adaylar çıkar, ben de sade bir üye olarak oyumu kullanırım" dedi.
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|