AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 04-07-2009, 18:35   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart DSP'de istifa şoku
Uzun süredir suların durulmadığı DSP'de Genel Başkan Zeki Sezer, haftasonu istifa etmeyi düşündüğünü açıkladı. Sezer'in kararı parti kulislerine bomba gibi düştü.

Konu Necip Fazıl tarafından (04-07-2009 Saat 20:10 ) değiştirilmiştir..
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-07-2009, 20:00   #2
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart DSP lideri Zeki Sezer istifasını veriyor
Zeki Sezer, hafta sonunda istifa etmeyi düşündüğünü açıkladı. İstifa nedeni de siyasette az rastlanan bir karar:

DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, partisinin hafta sonu gerçekleştirilecek "İl Başkanları ve Parti Meclisi Çalışma Toplantısı"nda istifa etmeyi düşündüğünü açıkladı.
Sezer, AA muhabirinin sorusu üzerine yaptığı açıklamada, hafta sonu il başkanları ve PM üyeleriyle toplantı yapacağını hatırlattı.
29 Mart seçimleri sonrasında partisinin aldığı sonuç üzerine istifayı düşündüğünü bildiren Sezer, ancak bunu yetkili kurullarla görüştükten sonra yapmayı planladığını kaydetti.

HAFTA SONU RESMİLEŞTİRECEĞİM

Sezer, "29 Mart yerel seçimleri sonrası aldığımız sonucu gördüğüm ilk akşam aslında demokrasiye, partime ve ülkeme olan inancım gereği ayrılmayı düşünmüştüm ama yine örgütlerime olan saygım gereği bunu örgütlerimizle görüşerek değerlendirmeyi doğru buldum. 29 Mart seçimlerinden sonra sonuçları yetkili kurullarında tartışan ilk partiyiz. Önümüzdeki cumartesi ve pazar günleri örgütlerimizin temsilcileri olan il başkanlarımız ve PM ile bir çalışma toplantısı yapacağız. İstifayı örgütlerimize olan saygım ve onlara inancım gereği resmileştirmeyi o toplantının sonuna bıraktım. Resmi olarak o tarihte bunu gerçekleştirmeyi düşünüyorum. Sonuçta benim öteden beri söylediğim başarılı olamayanların kurum ve ülkenin önünü tıkamaması düşüncemin gereği olarak da resmen o gün ayrılmayı düşünüyorum" diye konuştu.
"DSP'nin Türkiye için vazgeçilmez, Türkiye'yi bugün içine düştüğü kaos ortamından çıkaracak tek parti olduğuna" inandığını dile getiren Sezer, şöyle
konuştu:
"Örgütleriyle yapısıyla felsefesiyle Ecevit'ten aldığı doğrultu tutarlılığıyla Türkiye'nin içine düşürüldüğü durumdan ülkeyi çıkaracak tek parti DSP'dir. Siyasal sistem benim öteden beri özlediğim aşamaya gelememiş olsa da hep söylediğim bir şey var, başarılı olamayanlar bulundukları kurumun ve ülkenin önünü tıkamamalı."

haber7
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-07-2009, 20:18   #3
Kullanıcı Adı
*AZRA*
inş resmileştirsin biranönce sabırsızlanıyorum
*AZRA* isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-07-2009, 20:23   #4
Kullanıcı Adı
.SAHRA.
isabet olur
.SAHRA. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-08-2009, 00:02   #5
Kullanıcı Adı
Üsküdarlı_Genc
partisinin aldığı sonuç mu sorun ne bekliyordu ki :D
Üsküdarlı_Genc isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-08-2009, 00:05   #6
Kullanıcı Adı
Morte
Parti başına da Büyükerşen geçer o zaman :yehoo: Bir taşla iki kuş
Morte isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)