AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 10-19-2008, 00:21   #1
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Standart DTP: Aktütün'de 17 Değil 62 Asker Öldürüldü
dtpli ayna, askeriyenin aktütünü sakladığını, çıkan çatışmada 62 askerin hayatını kaybettiğini söyledi.

DTP eşbaşkanı Emine Ayna, Aktütün karakolu baskınında 62 askerin hayatını kaybetmesine karşın bunun halkan gizlediğini ileri sürdü.

Demokratik Toplum Partisi Batman il binasının açılışına katılan DTP eş başkanı Emine Ayna AK Partiye yüklenerek,Yıllardır Halkların kandırıldığını ve Aktütün karakol baskınında 62 askerin öldüğünü iddia ederek bunun gizlendiğini söyledi.
DTP il binasının açılışı için toplanan partililere Terör örgütü yandaşları Abdullah Öcalan’ın posterini taşıyarak sloganlar attı.Konuşma öncesi kalabalık Öldürülen PKK lılar için bir dakikalık saygı duruşunda bulundu.
DTP Batman il başkanlığı yeni binasının açılış törenine katılan DTP eş Başkanı Emine Ayna,halka yaptığı konuşmada AK Partiye yüklenerek Terörist Başı Abdullah Öcalan’na yönelik saldırılardan AKP’nin haberdar olduğunu belirterek Aktütün saldırısında da 17 askerin değil 62 askerin öldüğünü söyledi.

Emine Ayna konuşmasına söyle devam etti. “Bir halkın duygularıyla düşünceleriyle inançlarıyla oynamayın aklınızı başınıza toplayın, Bu işin tüm halklar için bir tek çıkar yolu var.Türkler,Kürtler ve diğer tüm kimlikler için oda diyalog tur.Diyalogla bu işi çözmek zorundasınız.Savaşla kanla olmaz.Her bir operasyon kararı onlarca gencin ölümüne neden oluyor.
İstedikleri kadar kendi basınlarında başarılıydık desinler Açıklayamıyorlar,açıklamak zorundalar biz basından okuyoruz,PKK’nın açıklamasıdır Aktütün baskınında 62 tane asker ölmüş,Türkiye Cumhuriyeti devleti açıklamak zorundadır.Kendi açıklamaları 15 asker olduğunu söylüyor.Yeter artık Türkiye halklarını kandırdılar,yeter artık Türkiye’de yaşayan Türkiye de kandırdıkları,bizi zaten kandıramazlar,biz kendi doğru haber alma kanallarımızı alabiliyoruz Kürtleri kandıramıyorlar bugün kandırmaya çalıştıkları kendileridir.Tek çıkar yol hepimizin özgürlüğü için ölümlerin biran önce durması için diyalogla çözümdür”

KÜRT HALKI KOLAY YEM DEĞİLDİR

Eş başkan Emine ayna PKK terör örgütü lideri Abdullah Öcalan’a yönelik saldırıların Kürt halkına yapıldığını belirterek “Fiziksel saldırıya uğrayarak sıralaştırılmak istenen, basitleştirilmek istenen Kürt halkıdır çünkü buradaki saldırı Kürt halkının iradesinedir. Bu işten kimler çıkar umuyorsa AKP, ABD,İngiltere veya İsrail bu işten çıkar buluyorsa onlara sesleniyorum.Kürt halkı kolay yem değildir.Kürtler bu topraklara geldiklerinden beri yaşadıkları için tüm baskılara rağmen tüm yok saymaya rağmen,tüm inkara rağmen ve tüm öldürmelere rağmen direndi bugünlere geldi ve bugünleri yarattı.

AYNA; HÜKÜMETİ UYARDI

Buradan TBMM, Hükümete ve Genel Kurmay başkanlığına ve Türkiye Cumhuriyetinin yasa,yargı ve yürütmeye sesleniyorum.Bu halkı çığırından çıkarmayın bunun ötesine geçmeyin Abdullah Öcalan’ı zehirleme olayı ve arkasından saç kazıtma olayı ve bugün fiziksel saldırı durun yeter artık bu halkın sabrını taşırmayın.DTP sabrı taşan bu halkın önüne geçemez.Bize baraj alma görevi yüklemeyin Aklınızı başınıza toplayın Operasyonları durdurun” dedi
Konuşmadan sonra kalabalık olaysız bir şekilde dağıldı.

Haber 7

Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-19-2008, 01:06   #2
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
doğru mu acaba :undecided:
Alt 10-19-2008, 01:19   #3
Kullanıcı Adı
MehmetMert
Şayet doğru bile olsa bu kadının sözlerine itimat etmem. genelkurmay başkanimin yalani bunun dogrusundan iyidir. kadına bak resmen tehdit savuruyor. ayağınızı denk alın diyor. kaç paralık oldugunu unutmus benim hukumetimi, meclisimi, ordumu yargılama curretini kendinde buluyor. butür haberlerle secim oncesi neler yapmak istedikleri ortada. Arkadaşlar bu oyuna gelmemek için bu konunun kapatılmasını rica ediyorum. forum yetkililerinin dikkatine lutfen.
MehmetMert isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-19-2008, 01:31   #4
Kullanıcı Adı
Eşref
Doğru yada değil. Ayna, TSK'daki kaybı bilemez ama eminim pkk'daki durumu çok iyi biliyordur. Bizi bıraksın da kendi kayıplarından bahsetsin.
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-19-2008, 01:38   #5
Kullanıcı Adı
Eşref
Alıntı:
MehmetMert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Şayet doğru bile olsa bu kadının sözlerine itimat etmem. genelkurmay başkanimin yalani bunun dogrusundan iyidir. kadına bak resmen tehdit savuruyor. ayağınızı denk alın diyor. kaç paralık oldugunu unutmus benim hukumetimi, meclisimi, ordumu yargılama curretini kendinde buluyor. butür haberlerle secim oncesi neler yapmak istedikleri ortada. Arkadaşlar bu oyuna gelmemek için bu konunun kapatılmasını rica ediyorum. forum yetkililerinin dikkatine lutfen.

Merak etme kardeşim. Dağdaki kansızları alıp meclise sokuyorsak, onların böyle ipsiz sapsız konuşmasına izin veriyorsak bundaki amaç gerçekleri hala görememiş insanlarımıza gerçeği göstermektir. Onlar farkında değil ama konuştukça halkın gözündeki değerleri de sıfıra iniyor.
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-19-2008, 12:52   #6
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Alıntı:
MehmetMert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

konu neden kapatlsın ki? bu dtp li hainler çoğu zaman yalan söylüyor ama ne yazık ki genelkurmay da öyle. roj tv şehit askerlerimizin cesetlerini göstermiş. düşünsenize 400 pkk lı savunmasız bir karakola saldırıyor, ağır silahlarla bombalıyorlar bölgeyi. orada çok az sayıda asker kurtulabilir. tabi asker sayısını bilmiyoruz ama bir askeri bölgede de 17 civarında askerin olması da mümkün değil. saatlerce kuşattıkları karakolu bombalıyorlar. bilmiyorum ama inşallah şehit sayısı 17 dir.
Alt 10-19-2008, 13:28   #7
Kullanıcı Adı
akgençlk
İşleri güçleri karışıklık çıkarmak... Bu parti hala neden kapatılmıyor anlamış değilim.

Bizim şehitlerin sayısını söyleyeceğine kendi leşlerinizi sayın!
akgençlk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-19-2008, 15:18   #8
Kullanıcı Adı
Feyza
Ya böyle bireşy mümkün olabilirmi? yapmayın Lütfen...
Sadece mantık açısından düşünmeye kalksak bile bu mümkün değil. Hangi çağda yaşıyoruz? 17 şehidin cenaze törenleri yapıldı ailelerine bildirildi, geri kalan 45 askerin anası babası yokmuydu? Genel kurmay nereye sakladı? Deli saçması bunlar.

Sen kimsin be kadın... Şu kadına tahammül edemiyorum. Karıncayı bile incitmekten korkan ben şu kadını elime versinler gözünün yaşına bakmam gebertirim. Buraya yazıyorum bir gün bu kadınla karşılaşmak nasip olursa çok fena yapıcam o adiyi!
Feyza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-19-2008, 15:31   #9
Kullanıcı Adı
EniGma
yalan....
yalan....
yalan...
Terörist değilmi bu kadın onlar gibi...
EniGma isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-19-2008, 15:34   #10
Kullanıcı Adı
rikopasa
işte bunlarla aynı masada rakı içti dengir mir fırat ... genel affı konuştular daha dün ...
rikopasa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)