AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 09-03-2008, 02:53   #1
Kullanıcı Adı
islam
Standart DTP Başkanı Kınıyorum

DTP'li Belediye Başkanı Kalkan, 1 Mart 2008 tarihindeki Roj TV'nin kuruluş yıldönümü resepsiyonuna katılarak, "Yolum Roj TV'ye düştüğü zaman huzur buluyorum. Nasıl ki Müslümanlar için Mekke, Medine kutsal ise Kürtler için de Roj TV o kadar kutsaldır" demiş.Bir Kürt olarak bu küstah açıklamyı kınıyorum.

islam isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-03-2008, 03:00   #2
Kullanıcı Adı
bilgi müdavimi
Böyle heriflerin soyu yok.Kürtlerin de adını kirletiyorlar.Ülkeyi bölmeye çalışıyorlar.UUnutmasınlar,biz Kürdü,Türkü bu sözlerle daha da güçlü olarak karşınıza çıkacağız.
bilgi müdavimi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-03-2008, 04:19   #3
Kullanıcı Adı
AkSa- 34
gönderin şu adamı kabesine bol bol huzur dolsun.güzel memleketim birinden daha kurtulmuş olsun...

AkSa- 34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-03-2008, 04:57   #4
Kullanıcı Adı
Esra KAÇ
Her kürtün bunlar gibi olmadığını herkez biliyor.Bunlar kürtlüğü ,bazı kesimlerin de atatürkçülüğü kullandığı gibi kullanıyorlar.İçi huzur buluyormuş acaba nedeni ,yaptıkları ahlaksızlıkları o kanalda izledikçe olabilir mi ? Allah bu gibilerin aklını başına getirsin...
Esra KAÇ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-03-2008, 05:54   #5
Kullanıcı Adı
Eşref
Eğer ahirette hesabı Roj TV'ye verecekse buyursun kabe etsin kendine. Merak ettiğim şey bunlar kendine müslümanım mı diyor?
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-03-2008, 10:43   #6
Kullanıcı Adı
dilek
böyle bir zihniyetin ne işi var mecliste

haydiii haydiii madem HUZUR u bulduğunu sanmışsın YOL ALMA VAKTİ !!!!
dilek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-28-2008, 20:54   #7
Kullanıcı Adı
ceyhan
bende her türlü konuda size katılıyorum terik ederim sizi
ceyhan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-29-2008, 00:22   #8
Kullanıcı Adı
Saltuk Buğra Han
Önce 10 yıl hapis istemiyle yargılandı ,sonra 1 yıl hapis cezasına çarptırıldı.Fakat mahkeme onun huzur dolu davranışlarını dikkate almış olmalı ki cezasını 10 aya indirdi.10 Aylık hapis cezası da 9,000 ytl lik paraya çevrilen huzur insanının finansmanı ne kadar bilemem ama ,eğer cukka sağlamsa parayı veren düdüğü çalar misali işin kolayını bulmuşken kendine daha çok 9000 ytl lik huzurlar bulacağına eminim..

Aslında işin kolayı var ,çünkü en iyi huzur şanlı Türk askerinin silahındaki namlusunun ucunda ve heveslileri için kafalarının içindeki çalışmayan beyinlerini patlatıp gerçek huzuru her zaman yaşatmaya hazırdırlar.Yeterki kalleşce olmasın.
Saltuk Buğra Han isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-29-2008, 00:30   #9
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Alıntı:
KaraEsref Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Eğer ahirette hesabı Roj TV'ye verecekse buyursun kabe etsin kendine. Merak ettiğim şey bunlar kendine müslümanım mı diyor?
Hepsini bilmem ama yukarıda sözü geçen şahsın kendisine Müslüman demediği kurduğu şu cümleden anlaşılıyor:

"Nasıl ki Müslümanlar için Mekke Medine kutsal ise benim için de Roj TV öyle..."

Yani ona göre Müslüman ayrı, kendisi ayrı...

Herkesin kutsalına saygı duymak gerekir...Kimi ineğe tapıyor, kimi Allah'a...

Kim neye tapıyorsa, o kişi taptığı şeyin çok çok altında demektir...Nokta!
Mu-Alim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-29-2008, 13:19   #10
Kullanıcı Adı
Ak-Genç-1994
Kürtlerin Adını lekeliyor , Benim okulda tanıdığım Bissürü kürt arkadaşım var hiç böyle düşünmüyor ama kendi kendine konuşuyor .. Cahil İnsan.. daha ahmet türk konuşmayı bilmiyor .. :D
Ak-Genç-1994 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)