![]() |
#1 |
![]() ![]() DTP'li Belediye Başkanı Kalkan, 1 Mart 2008 tarihindeki Roj TV'nin kuruluş yıldönümü resepsiyonuna katılarak, "Yolum Roj TV'ye düştüğü zaman huzur buluyorum. Nasıl ki Müslümanlar için Mekke, Medine kutsal ise Kürtler için de Roj TV o kadar kutsaldır" demiş.Bir Kürt olarak bu küstah açıklamyı kınıyorum.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Böyle heriflerin soyu yok.Kürtlerin de adını kirletiyorlar.Ülkeyi bölmeye çalışıyorlar.UUnutmasınlar,biz Kürdü,Türkü bu sözlerle daha da güçlü olarak karşınıza çıkacağız.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() gönderin şu adamı kabesine bol bol huzur dolsun.güzel memleketim birinden daha kurtulmuş olsun...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Her kürtün bunlar gibi olmadığını herkez biliyor.Bunlar kürtlüğü ,bazı kesimlerin de atatürkçülüğü kullandığı gibi kullanıyorlar.İçi huzur buluyormuş acaba nedeni ,yaptıkları ahlaksızlıkları o kanalda izledikçe olabilir mi ? Allah bu gibilerin aklını başına getirsin... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Eğer ahirette hesabı Roj TV'ye verecekse buyursun kabe etsin kendine. Merak ettiğim şey bunlar kendine müslümanım mı diyor?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() böyle bir zihniyetin ne işi var mecliste
haydiii haydiii madem HUZUR u bulduğunu sanmışsın YOL ALMA VAKTİ !!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() bende her türlü konuda size katılıyorum terik ederim sizi
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Önce 10 yıl hapis istemiyle yargılandı ,sonra 1 yıl hapis cezasına çarptırıldı.Fakat mahkeme onun huzur dolu davranışlarını dikkate almış olmalı ki cezasını 10 aya indirdi.10 Aylık hapis cezası da 9,000 ytl lik paraya çevrilen huzur insanının finansmanı ne kadar bilemem ama ,eğer cukka sağlamsa parayı veren düdüğü çalar misali işin kolayını bulmuşken kendine daha çok 9000 ytl lik huzurlar bulacağına eminim..
Aslında işin kolayı var ,çünkü en iyi huzur şanlı Türk askerinin silahındaki namlusunun ucunda ve heveslileri için kafalarının içindeki çalışmayan beyinlerini patlatıp gerçek huzuru her zaman yaşatmaya hazırdırlar.Yeterki kalleşce olmasın. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
"Nasıl ki Müslümanlar için Mekke Medine kutsal ise benim için de Roj TV öyle..." Yani ona göre Müslüman ayrı, kendisi ayrı... Herkesin kutsalına saygı duymak gerekir...Kimi ineğe tapıyor, kimi Allah'a... Kim neye tapıyorsa, o kişi taptığı şeyin çok çok altında demektir...Nokta! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Kürtlerin Adını lekeliyor , Benim okulda tanıdığım Bissürü kürt arkadaşım var hiç böyle düşünmüyor ama kendi kendine konuşuyor .. Cahil İnsan.. daha ahmet türk konuşmayı bilmiyor .. :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|