![]() |
#1 |
![]() Arkadaşlar hepimiz biliyoruz ki bazı dualarla ilgili şu kadar okunmalı yada bi tane bile az/fazla okunmamalı deniyor.peki bu ne kadar doğru?kimileri hurafe diyor, kimileri olmazsa olmaz
![]() görüşlerimizi belirtirsek hepimiz aydınlanalım. . . selam ve dua ile. . .
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Sayılara anlam yüklemeyip,dualarımızı sayı belirtilip belirtilmemesine göre değerlendirmemeliyiz.Önemli olan yapılan duanın içten ve samimi olmasıdır.Yapmış olduğumuz işlerin niyetine bakmalıyız diye düşünüyorum.Ne Kuran'ı Kerim'de nede hadislerde böyle bir söyleme rastlamadım...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() sayıların hikmetine inanırım...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() duaların kaç kere okunması hakkında bir bilgim yok ama Efendimiz (s.a.v.) secdede daha uzun kalabilmek için 5 kere subhane rabbiyel ala dermiş
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() benim dinlediğim bir vaazı sizinle paylaşmak isterim;
hoca şöyle diyordu : -sizin elinizde bir harita var ve sırasıyla onda 30 metre ileri,25 metre sola,40 metre saga gideceksin diyor eger ki siz herhangi birinde 1 metre dahi yanlış hareket etseniz nasıl ki hazineyi bulamazsınız işte virdlerdeki sayıların hikmeti bundan dolayıdır(sayıları tam hatırlamıyorum ancak verilmek istenen mesajı umarım aktarabilmişimdir) !!! bu sayılarında(4444 salatı tefriciye-33 defa sübhanallah,elhamdülillah,lailaheillah ve bunun gibi birçok vird) ebced hesabıyla ortaya cıktıgı söyleniyor ancak olaya vakıf olmamam hasebiyle açıklama yapamıyorum... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |