![]() |
#1 |
![]() ![]() Allahım ,Sen her şeyi yaratan yegane Halıksın, bizim sahibimiz ve yaratıcımız da sensin... Bütün mahlukatı rahmetinin tecellileriyle payidar eylediğin gibi bizede merhamet buyur... Ey engin rahmet sahibi ve yegane merhametli Rabbim !... Geçen gündüzü nasil kapladıysan ve örttüysen , bu forumdaki kardeşleriminde günahlarını ve hatalarını , bu dünyada ve ahirette öyle ört ... Benim bilmediğim Ama seninse muhakkak bildiğin sıkıntılarını gider... Benim hiç bir şey yapamadığım dertlerine sen deva ol ... Bu güzel kardeşlerimi cennetinin en güzel yerine al ve bir daha çıkarma ... Allahım! ben bu forumdaki kardeşlerimi senin rızan için seviyorum ... Sende onları sevdiğin kullarından eyle ... Dua kardeşim olan dux ( mesut ) kardeşimin hayırlı dileklerini dergahında kabul eyle ... Ey kendisine yönelip dua edenlerin sesini mutlaka işiten, çağrılarına cevap veren ... Ey dergahına sığınıp bir nidada bulunanlara mutlaka icabet eden Rabbim !... Bu mübarek miraç gecesinde ... Ellerimi indirirken, arz u semayı yüzü suyu hürmetine yarattığın Kainatın iftahar tablosu Hz. Muhammed mustafa 'ya , aline ve ashabına bir kere daha salatu selam ediyor, iki salat ü selam arasına sıkıştırılmış niyazların redolunmayacağı ümidiyle dularımın kabulunu bekliyorum... Rabbim... Amin Amin Amin ... Dualarımdasınız. dualarınızda unutmayın ... ![]()
![]() Konu Delilin NuR tarafından (07-09-2010 Saat 01:01 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Allah razı olsun.amin amin amin.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Allah razı olsun.Yüreğinize sağlık Allah bu güzel dualarınızı kabul buyurur inşAllah.Tüm güzellikler,iyilikler sizinle olsun
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|