AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 12-08-2007, 16:52   #1
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Standart Dün Gece İstiklal Caddesinde Görev Yapan Polisleri Protesto Ediyorum...
Dün gece saat 01:00 civarı arkadaşlarla beraber gezmek için Taksim' e gittik. İstiklal Caddesi' nde çok masumane bir şekilde muhabbet ede ede ilerlemekteydik. Saat çok geç olmasına rağmen iğne atsan yere düşmeyecek kadar bir kalabalık vardı. İnsanların, abartmadan söylüyorum %90' ı alkollüydü ve birçoğu sarhoştu. Nara atanlar mı dersiniz, bağıra bağıra şarkı söyleyenlermi dersiniz, kızlı erkekli uygunsuz muhabbetlermi yapanlar dersiniz, esrar, kokain çektiği gözlerinden belli olanlarmı dersiniz, insanların içinde fuhuş pazarlığı yapanlarmı dersiniz, uyuşturucu maddeler satanlar mı dersiniz, ne arasanız vardı İstiklal Caddesinde. İçinde suç unsuru olabilecek işler yapan bir sürü insan vardı. Biz ise 3 arkadaş bırakın esrarı, kokaini ağzımızda bir gram alkol bile yoktu ama polis ne yaptı. Tam Galatasaray Lisesi' nin önünde, İstiklal' in en işlek yerinde, kimseyi rahatsız etmeden, kendi aramızda muhabbet ederek sessiz sessiz yürüyen beni ve arkadaşlarımı kimlik kontrolüne aldı. Bu olay benim çok çok çok zoruma gitti. Ne yapmalıydım şürheli olmamak için; alkollümü olmam gerekiyordu, zibidimi olmam gerekiyodu, gecenin o vaktinde ne olduğu belli olmayan kızlar mı olması gerekiyordu yanımda, onlardan olupta bende olmayan neydi acaba
Biliyorum bunu protesto etmenin yeri burası değil ama içimi bir yerde dökmem gerekiyordu. Aslında polisleri değilde bu memleketi bu hale getirenleri protesto etmek gerekiyor. Hem de çok yüksek bir sesle... Ben anladım ki Taksim' de normal bir insan olarak algılanman için anormal bir insan olmak gerekmekte. Bambaşka bir dünya, bambaşka bir yer ve o yerde çürüyen Türk gençliği...
Yazık çok yazık...

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-08-2007, 16:56   #2
Kullanıcı Adı
AKMURAT
Standart Dün Gece İstiklal Caddesinde Görev Yapan Polisleri Protesto Ediyorum...
Oldum olasi sevmem Taksim'i.
Alt 12-08-2007, 17:02   #3
Kullanıcı Adı
aksavaşçı
polisler de şüphelenecek başka biri bulamamışlar ha
aksavaşçı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-08-2007, 17:05   #4
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Alıntı:
aksavaşçı Nickli Üyeden Alıntı
polisler de şüphelenecek başka biri bulamamışlar ha
Zoruma gidende o zaten...

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)