AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 12-04-2010, 19:24   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart "Dünya fokur fokur kaynıyor, Türkiye tıkır tıkır işliyor"
AK Parti Malatya Milletvekili Mehmet Şahin, küresel krizden çıkan dünyanın birçok ülkesinde sıkıntılar yaşandığını, Türkiye'de ise sistemin sorunsuz işlemeye devam ettiğini söyledi.

AK Parti İl Başkanlığı'nda düzenlenen 'Halk Günü' toplantısına bu hafta nöbetçi vekil olarak Mehmet Şahin katıldı. Şahin, toplantı öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Engelliler Haftası nedeniyle tüm özürlü vatandaşların haftasını kutladığını belirtti. Türkiye'de sayısı yaklaşık 6 milyona ulaşan engellilerin AK Parti hükümetiyle haklarının anayasayla teminat altına alındığını ifade eden Şahin, 2010 yılı itibariyle 8 bin istihdam sağlandığını bildirdi.

Küresel ekonomik kriz nedeniyle dünyanın birçok yerinde hala sıkıntılar yaşanırken Türkiye'nin emin adımlarla yolunda ilerlediğini vurgulayan Şahin, "Şu günlerde Türkiye'de sistem tıkır tıkır işlerken dünyada fokur fokur kaynıyor. Tabi ki diğer ülkelerin kendi iç sorunlarıyla, ekonomik sorunlarıyla, öğrenci ve işçi olaylarıyla boğuştuğu bir dünyada Türkiye'nin bu kadar istikrarlı ilerlemesi ve sorunlarını çözmesi birilerini rahatsız ediyor. Maalesef ilimizde de benzer, hepimizi üzen nitelikli iftiralardan medet uman, haysiyet cellatları bizleri ve AK Parti camiasını da farklı göstermeye çalışıyor. İşte bu yüzden bugün bizim için çok önemli. Biz kurşunla perçinlenmiş bir binanın tuğlaları gibiyiz. İçte ve dışta hiç bir gücün milletimizin AK Parti'ye bakışını değiştirmeyeceğini belirtmek istiyorum." diye konuştu.

Geçen hafta Suriye'ye yaptığı ziyarete de değinen Şahin, burada katıldığı toplantıda katılımcı ülkelerin oy birliğiyle Türkiye'nin Asya Parlamentosu Başkan Yardımcılığı'nı kazandığını anlattı.

Türkiye'nin her geçen gün uluslar arası camiada prestijini artırdığını kaydeden Şahin, şunları söyledi: "Türkiye bugün dünya gündemini belirleyen bir ülke konumuna geldi. Türkiye'de bugün kişi başına düşen milli gelir 13 bin doları geçti. Türkiye, bugün gayri safi milli hasılası trilyon dolarlara ulaşan bir ülke. Bu kadar kısa zamanda kat edilen mesafe, dünya tarafından takdir ediliyor. Türkiye geliştikçe, büyüdükçe, engelleri aştıkça içerden ya da dışarıdan söyleyecek kelimesi kalmayanlar bugüne kadar kimsenin aklına gelmeyecek şeylerle AK Parti hükümeti ve Türkiye'nin önünü kesmeye çalışıyorlar. Bizim hiç kimseye veremeyeceğimiz hesabımız yok. Her şeyi milletimiz için yapıyoruz."

Cihan

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-04-2010, 19:25   #2
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-04-2010, 21:27   #3
Kullanıcı Adı
unnamed
birde muhalafet ve gurubu idrak edebilse şunu...
Alt 12-04-2010, 21:31   #4
Kullanıcı Adı
Eşref
Haberi okurken aklıma eski İngiltere Başbakanı W. Churcill geldi. Adamcağız yaşasaydı sanırım şu yorumu yapardı;

"Dünyaya her yüzyılda bir dahi gelir. O dahi maalesef bu yüzyılda da Türklere nasip olmuştur."
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-04-2010, 21:35   #5
Kullanıcı Adı
Kafa Ayarı
Bakanlığın düzenlediği veriler beni inandıramaz.Kişi başı gelir artmışmış İşsizlik dış borç cari açık yoksulluk sınırı 2002 den daha kötü durumdadır.İşsizliği 2012 de %11 e indirmeye çalışacağız dedi Babacan , siz kaçla aldınız şimdi kaça indirmeye çalışıyorsunuz Ben ege de yaşayan bir vatandaş olarak vatandaşlar zeytin tarlalarını satmaya başladı haberiniz ola.Ülkeye sıcak para girmese bu büyümeler nasıl olacak merak ediyorum.Gelir dağılımı kesinlikle adaletli yapılmalı Türkiye çok zengin ama insanlara baktığın zaman uçurum var.

Konu Kafa Ayarı tarafından (12-04-2010 Saat 21:41 ) değiştirilmiştir..
Kafa Ayarı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-04-2010, 21:44   #6
Kullanıcı Adı
unnamed
Alıntı:
Kafa Ayarı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bakanlığın düzenlediği veriler beni inandıramaz.Kişi başı gelir artmışmış İşsizlik dış borç cari açık yoksulluk sınırı 2002 den daha kötü durumdadır.İşsizliği 2012 de %11 e indirmeye çalışacağız dedi Babacan , siz kaçla aldınız şimdi kaça indirmeye çalışıyorsunuz Ben ege de yaşayan bir vatandaş olarak vatandaşlar zeytin tarlalarını satmaya başladı haberiniz ola.
dedikodu biçimde konuşuyorsun...
bilgi ve belge sun bakayım önce..

2002 yılında 182 lira asgari ücret...
2010 yılında 760 lira...

2002 yılında 3500 dolar olan kişi başı milli gelir..
şuanda 8590 dolar...
bak bunlar resmi istatik...
sen hala ne diyorsun?
Alt 12-04-2010, 22:48   #7
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
Eşref Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Haberi okurken aklıma eski İngiltere Başbakanı W. Churcill geldi. Adamcağız yaşasaydı sanırım şu yorumu yapardı;

"Dünyaya her yüzyılda bir dahi gelir. O dahi maalesef bu yüzyılda da Türklere nasip olmuştur."
düşündüğüm kişiyi kastetmiyor değil mi?
Alt 12-04-2010, 23:03   #8
Kullanıcı Adı
unnamed
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
düşündüğüm kişiyi kastetmiyor değil mi?
benim anladığım Tayyip baba ama..
senin kimi düşündüğünüde anlıyorum azçok...
Alt 12-04-2010, 23:05   #9
Kullanıcı Adı
Mavera
aslinda ben basbakanimizi dahi olarak görmüyorum o büyük bir liderdir, büyük bir devlet adamidir, halk adamidir ama dahi denildigi zaman benim aklima nedense ilk erbakan geliyor..
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-05-2010, 11:15   #10
Kullanıcı Adı
Ukbâ
"Türkiye bugün dünya gündemini belirleyen bir ülke konumuna geldi. Türkiye'de bugün kişi başına düşen milli gelir 13 bin doları geçti. Türkiye, bugün gayri safi milli hasılası trilyon dolarlara ulaşan bir ülke. Bu kadar kısa zamanda kat edilen mesafe, dünya tarafından takdir ediliyor. Türkiye geliştikçe, büyüdükçe, engelleri aştıkça içerden ya da dışarıdan söyleyecek kelimesi kalmayanlar bugüne kadar kimsenin aklına gelmeyecek şeylerle AK Parti hükümeti ve Türkiye'nin önünü kesmeye çalışıyorlar. Bizim hiç kimseye veremeyeceğimiz hesabımız yok. Her şeyi milletimiz için yapıyoruz."

Bunun böyle olduğunu birgün herkes idrak edecektir.

Ahmet hocam dahi lider bütün vasıflar yakışıyor mubareke.
Ukbâ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)