03-03-2009, 21:23 | #1 |
Düşlerimde Gelişlerini Özledim...
Gelişine dilek tutarak___
__Bir şafak düşlüyorum, Karabulutların maviye çaldığı yerde. Gözlerimde, turkuaz bir kırılma günlüğü, Yine Karadeniz'in dalgalarının ıslaklığında __ ______________Yorgun düşer yollarına bakışlar, Her akşam / yüreğimin çıplaklığıyla / seni beklerdim Başımızda ölüm taciridir an,___ ____ki hasretin sulanır gözlerimde. Bütün varlığını dökerim yaşamın eteklerine Anlayamam / hayatın öteki yüzündeki / çiğ serpintisini___ Oysa: Yetişmek istemediğimiz bulutlar / sıkılıdır avuçlarımda ________Benden aldıklarını, yeniden arzuladığın zaman.. Ki seni hissetmek isterim / okşamak seni şu an Gelmeyişlerin susuz yaseminler gibi / yıkar boynumu aynadaki dürüstlüğü gördüğüm zaman Çoğu kez utanırım insanlığımdan. Hani bir gelsen de__ ____ pamuk kırbaçların dokunuşları gibi __ Dokunsa saçının telleri dudaklarıma öpse bakışlarını / göz kapaklarımdan kirpiklerim Şimdi hasretin yalıyor / yanaklarımın dalga değmemiş sahillerini. Hani diyorum otursak diz dize bir tepenin yamacında, Seyretsem kılavuzsuz rüzgârlarda dağılan saçlarını Ve dilek tutsam ekinlerin sarısında / yarına, Şimdi umut gün ışığı sızması, küskünler kapısında Sensiz sabahlarda / kırılgan bir boyuta karışır bakışlarımın ışığı. Sevdan eğmiş boynumu sensiz günün ağardığı yere. Şimdi adını sayıklıyorum kim bilir neredesindir Sensiz sıkılıyorum duygularını yitirmiş bulvarlarda Attığım her adımda düşüyorum çığlıksız yüzükoyun, Kıpkırmızı akıyor kaşımın üzerinden hasretin Gayrı ağır ağır pıhtılaşıyorum kanım sensizliklere. Abdullah Oral
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|