AK Gençliğin Buluşma Noktası
Komik Komik resim ve fotoğraflar.

Stil
Seçenekler

Alt 06-14-2009, 12:27   #1
Kullanıcı Adı
xhidayet
Standart Duy da İnanma...:)
Burasi Turkiye; Olayın kahramanları, iki üniversite öğrencisi. Koyu geyik muhabbetinin döndüğü akşamlardan birinde, bu iki kafadar bir iddiaya girer. Delikanlılardan biri, odanın tavanında asılı olan ampulü kendi ağzına tamamen sığdırabileceğini iddia eder. Evet yanlış okumadınız, bildiğiniz 100 mumluk ampulü. Ve sığdırır da. Ancak bir sorun vardır. Ampulü ağzından geri çıkaramamaktadır. Öbür arkadaşı hayret eder, o da evdeki başka bir ampulü ağzına sokar ve tabi ki o da çıkaramaz. Bu iki kafadar hastanenin yolunu tutmaya karar verir. Ağızlarında ampul olduğu halde bir taksiye atlarlar. Konuşma zorluğu çekerek güç bela taksiciye dertlerini anlatırlar. Taksici bir taraftan gülme krizi geçirirken bir taraftan da "nasıl olur abi ya, uğraşsanız çıkar, bir asılın şöyle, şaka mi yapıyonuz ?" diye söylenmektedir. Neyse akşamın bir yarısında acile gelirler. Taksiciyle ayrılırlar, doktorlar çocukları beklemeleri için bir odaya alır. Veeee aradan 15 dakika geçmeden taksici kapıda görünür, ağzında ampulle. Amcam çocuklara inanmamış, açık olan bir marketten ampul almış ve denemiştir !!...

xhidayet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-14-2009, 12:29   #2
Kullanıcı Adı
Sevban
Yok artık... Allah Allah...
Sevban isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-14-2009, 14:04   #3
Kullanıcı Adı
Gökmen
Bune ya bizim forumda,da çıkarmı şimdi bunlardan acaba merak ediyorum
Gökmen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-14-2009, 20:37   #4
Kullanıcı Adı
xhidayet
Ben de korkuyla yazdım.. Olur ya!?.. Biri dener mener?!...
Alt 06-14-2009, 20:37   #5
Kullanıcı Adı
xhidayet
Ben de korkuyla yazdım.. Olur ya!?.. Biri dener mener?!...
Alt 06-23-2009, 13:43   #6
Kullanıcı Adı
El Emin
iyi hoşta burası onun yeri değil burası komik fotoğraf bölümü.(yinede güzeldi)
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)