12-02-2007, 15:30 | #1 |
Duyarsızları Protesto Ediyorum !
Başörtüsü Zulmüne karşı sessiz kalan, zulüm görenlerin derdiyle dertlenmeyen duyarsız olan ve kendini müslüman olarak nitelendirenleri protesto ediyorum!
Kötü bir iş gördüğünüzde elinizle düzeltin,elinizle düzeltemezseniz ağzınızla düzeltin,ağzınızla düzeltemezseniz kalbinizle buğz edin ki bu da imanın en zayıf derecesidir.Hadis-i Şerif
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
12-02-2007, 15:34 | #2 |
bizde bunu istiyoruz ve tek çabamız bu ama .........güçlü olan kazanıyo...bizimde iman gücümüz var......eminim oda bi gün bize yarıyıcak...bende o günü bekliyorum.....sessiz kalıyomuyuz oda ayrı bi konu aslında sesimiz çıkıyo ama ....sesimizi illa kesmenin bi yolunu buluyolar...ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
|
|
12-02-2007, 15:36 | #3 |
Bana dokunmayan yilan bin yasasin, Her koyun kendi bacagindan asilir gibi kelimeleri kendine rehber olarak alan kisileri bende siddetle protesto ediyorum!..
lütfen sözde degil, özden bazi seylere sahip cikalim.. |
|
12-02-2007, 18:58 | #4 |
diyolar ki bana dokunmayan yılan bin yaşasın...o yılan bin yaşar ve sana da dokunurr....
|
|
12-02-2007, 19:28 | #5 |
[i]Onlar ki ceplerini doldurmakla meşgul
On.... .. başörtüsü deyince akıllarına mankenlere başörtü takıp podyumda yürütmek geliyor On... .. dillerinde dinleri , komşuları mazlum kendilerinin karnı tok bu işlere Aksiyondan anladıkları şey jipe binmek olmuş Dert nedir...dava nedir...sabır nedir...duygu nedir...dost nedir...müslüman nedir..Kardeş nedir?[/i] |
|
12-02-2007, 19:48 | #6 |
muhafazakar bir yazarimiz da diyor ayni seyleri
bu zulme karsi oldugunu soyleyenlerde bile samimiyetsizlik var diyor siddetle katiliyorum... Ya zalim olacaksin, ya da zalime bas kaldiran Mazlum olmak bize yakismaz ;) |
|
12-02-2007, 19:52 | #7 | |
Alıntı:
biz kuran-i kerime sonsuz saygi gösteririz..öperiz basucumuza asariz ama icinde ne yaziliyor, bize ne anlatilmaya calisiliyor hic dikkat etmeyiz! |
||
12-02-2007, 19:54 | #8 | ||
Alıntı:
|
|||
12-02-2007, 19:54 | #9 | ||
Alıntı:
evet ahmet abi o yazi ;) ve bir baska soyleside de okudum coook eksigimiz var mazlum olmak istiyor nedense |
|||
12-02-2007, 19:55 | #10 | ||
Alıntı:
|
|||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|