Duyurular Açıköğretim – İktisat – İşletme Fakülteleri2008-2009 Öğretim Yılı İkinci Ek Yerleştirmeİnternet Başvurusu ve Kayıt Duyurusu
Açıköğretim – İktisat – İşletme Fakülteleri 2008-2009 öğretim yılı ikinci ek yerleştirme internet başvurusu ve kayıt duyurusu içinburaya tıklayınız (04.12.2008).
Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri AF Yasası Duyurusu
Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri AF Yasası Duyurusu için buraya tıklayınız (14.11.2008).
2008-2009 öğretim yılı Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Kayıt Yenileme Duyurusu
Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Kayıt Yenileme Duyurusu için buraya tıklayınız (13.11.2008).
2008-2009 Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Kayıt Yenileme Ödemeler Tablosu
Açıköğretim Sistemine Göre Öğretim Yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri kayıt yenileme Öğretim Gideri ve Cari Hizmet Maliyetlerine Öğrenci Katkı Payı bedellerini bağlantıyı tıklayarak görebilirsiniz. (13.11.2008).
Açıköğretim Fakültesi “İngilizce Öğretmenliği Lisans Programı” “Bilgi Yönetimi Ön Lisans Programı” 2008-2009 Öğretim Yılı Kayıt Yenileme Duyurusu
Açıköğretim Fakültesi “İngilizce Öğretmenliği Lisans Programı” “Bilgi Yönetimi Ön Lisans Programı” 2008-2009 Öğretim Yılı Kayıt Yenileme Duyurusu için buraya tıklayınız (09.10.2008).
Açıköğretim – İktisat – İşletme Fakülteleri “Dikey Geçiş”, “2008 ÖSYS Ek Yerleştirme”, “İkinci Üniversite”, “Lisans Tamamlama” ve “Lisans Öğrenimine Hazırlık Programından 3. Sınıfa Kayıt” 2008-2009 Öğretim Yılı İnternet Başvuru ve Kayıt Duyurusu
“Dikey Geçiş”, “2008 ÖSYS Ek Yerleştirme”, “İkinci Üniversite”, “Lisans Tamamlama” ve “Lisans Öğrenimine Hazırlık Programından 3. Sınıfa Kayıt” 2008-2009 Öğretim Yılı İnternet Başvuru ve Kayıt Duyurusu için buraya tıklayınız (09.10.2008).
2008-2009 Öğretim Yılı Öğretim Gideri ve Cari Hizmet Maliyetlerine Öğrenci Katkı Payı Tutarları
Açıköğretim Sistemine Göre Öğretim Yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerine 2008 ÖSYS sonucunda yerleşen adaylar ile, Sınıf Öğretmenliği Lisans Tamamlama Programına başvuru hakkı olan adayların ödemesi gereken Öğretim Gideri ve Cari Hizmet Maliyetlerine Öğrenci Katkı Payı bedellerini bağlantıyı tıklayarak görebilirsiniz. (19.09.2008).
Açıköğretim - İktisat - İşletme Fakülteleri 2008 - 2009 Yeni Kayıt Duyurusu
2008 ÖSYS Yeni Kayıt ile Sınıf Öğretmenliği Lisans Tamamlama İnternet Başvurusu ve Kayıt Duyurusu için buraya tıklayınız (03.09.2008).
Sertifika Programlarına Kayıtlar Başladı
Kişisel gelişim ve kariyerini ilerletmek isteyen bireylere yönelik hazırlanan e-Sertifika Programları Yaz dönemi kayıtları 2 Haziran’da başladı.
E-sertifika programlarına kayıt olabilmek için en az lise mezunu olmak yeterli. E-Sertifika Programlarına kayıtlar internet üzerinden http://www.esertifika.anadolu.edu.tr/Basvuru.htm adresinden gerçekleştiriliyor. Programlara başvurular 20 Haziran günü sona erecek.
e-Sertifika Programları, zamandan ve mekandan bağımsız öğrenme olanağı sağlıyor. Bu dönem 18 farklı e-Sertifika programı ile Batı Avrupa’da yaşayan vatandaşlarımıza yönelik olarak 7 Batı Avrupa e-Sertifika programı sunuluyor. Programlar ve içerikleri hakkında ayrıntılı bilgiye http://www.esertifika.anadolu.edu.tr adresinden ulaşılabilir.
Ayrıca Avrupa’da yaşayan Türklerin anadillerini geliştirmek ve Türkçe öğrenmek isteyen Avrupalılar için hazırlanan Türkçe Sertifika Programı Bahar Dönemi başvuruları da 2 Haziran’da başladı. Kayıtlar internet üzerinden http://www.tsp.anadolu.edu.tr/Basvuru.htm adresinden gerçekleştiriliyor. 2008 Bahar döneminde 14 ülkeden 38 kişi Türkçe Sertifika Programına, 657 kişi de e-Sertifika Programlarına kayıt yaptırdı (02.06.2008).
İÖLP ve OOLP 2008-2009 Öğretim Yılı Program Değişiklikleri
2008-2009 Öğretim yılında yeni kayıt olan öğrenciler kayıt süresi (22 Eylül 2008 - 17 Ekim 2008) tamamlandıktan sonra Açıköğretim e-Öğrenme Portalında oturum açabileceklerdir.
Ders Kitaplarındaki Düzeltmeler, Değişiklikler ve Doğru-Yanlış Cetvelleri
AÖF Bürolarından temin ettiğiniz ders kitaplarının düzeltmeler, değişiklikler ve doğru-yanlış cetvellerine yönelik bilgileri Açıköğretim Sistemindeki Kitap Hizmetleri bölümünden öğrenebilirsiniz(21.11.2007).
Açıköğretim Mobil Öğrenme Kılavuzu
Açıköğretim Mobil Öğrenme Kılavuzu yayına girmiştir.Açıköğretim Mobil Öğrenme Kılavuzu basılmamakta, sadece internet ortamında yayınlanmaktadır. Kılavuzun PDF ve Flash Paper kopyalarına Anadolu Üniversitesi sitesinde Açıköğretim Sistemi sayfalarının Kılavuzlar bölümünden ya da bağlantıyatıklayarakerişilebilirsiniz. (15.06.2007).
E-sertifika programı gerçekten insanın kendisini geliştirmesi için muhteşem bir fırsat.Fakat hala hangi bölümü seçeceğime karar veremedim(kayıtın son gününe 4 gün kaldı üstelik) İşletme Bölümü öğrencisiyim 4-5 bölüm arasında kararsız kaldım.Bakalım ne olacak
E-sertifika programı gerçekten insanın kendisini geliştirmesi için muhteşem bir fırsat.Fakat hala hangi bölümü seçeceğime karar veremedim(kayıtın son gününe 4 gün kaldı üstelik) İşletme Bölümü öğrencisiyim 4-5 bölüm arasında kararsız kaldım.Bakalım ne olacak