![]() |
#1 |
![]() ECZACI ARKADAŞLARIN TAM SEÇİM ÖNCESİ YÜRÜYÜŞLER GÖSTERİLER DÜZENLEMELERİ VE BUNU STAR TV BAŞTA OLMAK ÜZERE UZUN UZUN FLAŞ HABER OLARAK VEREN; VATANDAŞA "İLAÇSIZ KALACAKSINIZ, ÖLECEKSİNİZ" YAYGARASI YAPANLARI PROTESTO EDİYORUM.VE BU YAYGARALARIN TAM SEÇİM ÖNCESİNE GELMESİNİ MANİDAR BULUYORUM.DÜN STAR ANA HABER BÜLTENİNDE VATANDAŞLAR ARTIK İLAÇ ALAMAYACAK DİYEREK BAŞBAKANIN ÖNCEKİ KONUŞMALARINDA İLACA PARA YOK SÖYLEMLERİNİ GÖSTEREREK HABER DEĞİL ADETA DURUMU YORUMLU OLARAK SİYASİ PROPAGANDAYA ÇEVİRMESİNİ ŞAŞKINLIKLA İZLEDİM.TAVSİYEM TARAFSIZLIK İLKELERİNİ BİR KENARA BIRAKMALARINDAN DOLAYI ANA HABER BÜLTENLERİNİN ADINIDA CHP BÜLTENİ OLARAK DEĞİŞTİRMELERİ!!
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Kesinlikle güzel kardeşim bende senin protestona katlıyorum.Dünya global krizin pençesinde iken,Türkiye'de de sarsıntıları bütünüyle hissedilirken,doymak ve elindeki ile yetinmesini bilmeyen bazı kurum ve kişiler tekrar kriz tellallığı ve çığırtkanlığından yana...Milyonlarca hasta olmasına rağmen kirli oyunu bu rant üzerinden yapmaları,vicdandan muhasebelerinin olmadığının bir kanıtıdır.Ak parti iktidara geldiği günden bu güne sürekli haklarına iyileştirme yaptığı sayın eczacılar,hala neyin peşinde ve ne istedikleri meçhul..!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() DÜN STAR HABERİ TAKİP ETTİĞİMDE GÖRDÜMKİ ARTIK ECZANELERDEN İLAÇ PARAYLA ALINACAK YAYGARASINDAN SONRA ANKARADAKİ VEFAT EDEN 7 GENCİN HABERİ AKILLARA ZARARDI.HABER YORUMLU HABER OLABİLİR AMA HABER YORUM SINIRINI HATTA ELEŞTİRİ SINIRINI AŞMIŞ TAMAMEN YETKİLİ KİŞİNİN KILIK KIYAFETİNDEN TUTUN GÖRDÜĞÜ MANZARAYI ANLATMA ŞEKLİNE KADAR SALDIRIYA DÖNÜMÜŞTÜ.YETKİLİ KİŞİNİN YANINDAKİ KİŞİYE CUMA NAMAZI VAKTİNİ SORMASI ELEŞTİRİLEN KONULARDANDI.HERKEZİN BASIN TOPLANTISINI İSTEDİĞİ SAATTE BİTİRME HAKKI VARDIR.TOPLANTIYI BİTİRDİĞİNDE YANİ SÖYLEYECEKLERİNİ SÖYLEDİĞİNDE İSTER NAMAZA İSTER BARA GİDER.KENDİ SEÇİMİ.HABER DEVAMINDA; "GÖREVLİNİN NAMAZI ÖLEN KİŞİLERDEN VEYA TOPLANTIDAN DAHA MI ÖNEMLİYDİ?" ŞEKLİNDE SÖZDE HABERE SÖZDE YORUM KATILIYORDU.BEN GÖREVLİNİN SUÇU YOKTU VEYA VARDI DİYEMEM.BUNU KANUNLAR DEĞERLENDİRİR.AMA BAZI TELEVİZYON KANALLARI YORUMHABER TANIMLAMASINI DA AŞARAK SALDIRI HABER YAPAR HALE GELDİ.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Bahsetiğiniz kanalların seceresini çok iyi biliriz..!Bunları kınamaya değmez..!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|