![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Annesi dedi zaten kedilere hep eziyet edermiş..Tam 25 leşi varmış.. :o
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Eda'nın kedi ile diyaloğuna bayıldım. Halbuki kendisinin sinirli biri olduğunu söylerdi, aksine çocukluğu çok sevimliymiş
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Kuzum benim , ya ne tatlı bir şey bunlar... Hele şu kedili resimlere bayıldım. ;) :D :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() ÇOK TATLIYMIŞŞŞŞŞŞŞŞŞ BU YAAA MAŞAALLAH HEMEN GİDİP Bİ ÇOCUK BULUP ONU ÖPMEM GEREKİYO YOKSA HERAN KRİZE GİREBİLİRİM
![]() EVDEDE UFAKLIKLAR VAR AMA ARTIK ONLARIN MODASI KAÇTI BAŞKA BEBEKLER BULMAM LAZIM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Basın açıklaması yapıyorum.Benim yanımda kediyi en son görenler kedinin akiibetinden habersizler.Ben de emin değilim hangi işkenceye maruz kaldığından.Malum oldukça küçük yaşta imişiz.Haliyle o dönemi hatırlamıyorum.Belki de hatırlamak istemiyorumdur. :-\ >
![]() ![]() Neyse duygu gibi senaryo yazmaya başladım.Onunla konuşmanın bir yan etkisi senaryo yazmak diğeri artı mevzuaatı ... :D Nihayetinde Kuru iftira bu ben değilim :D Ömer abi yoksa sen mi intikam almasını söyledin ? :-[ : ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
Yapmaz benim arkadaşım... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |