![]() |
#1 |
![]() Edepsizler akpforuma giriş yapıp sacma sapan isimle üye olurlar vede msn adresleri sahte usulsuz bir şekilde burda olan arkadaşları rahatsız ederler lütfen msn edresi anlamsız uygunsuz şüppe duyulan kişileri akpforuma kabul etmeyin soğuk rüzgarlar esiyor burda olanlar arkadaşlar birbirlerinden şüpe duyuyorlar ben bile duyuyorum 1 kişi silinmiş ii oldu edepsize ama yinede diyorum şerefsiz bir insan akpforumda olamaz şerefli bir insan akpforumda bulunur lütfen ama lütfen kimlik türk islamdır kimlikte kürt islam arap islam vs gibi kişilerce kendi etnik yapısını burdan yansıtırlar edepsiz olmasınlar şerefsiz olmasınlar ŞEREFİNle davran saygınla yürü burda huzur bozan kişi yada kişilerce ALLAHA havale ediyorum
![]() ![]() MİLLİYETCİ AKP GENCLİK
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() AK Parti Forum olarak böyle bir üslubu tasvip etmiyor,yaklaşımınızı asla doğru bulmuyorum.Öncelikle istek ve taleplerimizi lisanı sada,hoş bir vecize ile dile getirirsek sorunlarımıza azami hızda çözüm üretiriz.Bununla ilgili maddeler halinde bir kaç kelam edip,sizinde idrak etmenizi rica ediyorum.
1-AK Parti Forum emin ellerde,bütün insanlara açık bir kapı,edebi ile gelen herkes baş göz edilir devamıda getirilir. 2-İnternet platforumlarında gezinen insanları önceden eylem ve söylemlerini kestirmek mümkün değildir,bunu sizin bahsettiğiniz türden kişiliksiz ve kendini bilmez insanlar için söylüyorum.O yüzden foruma üye olurken o esnada bir karara varmak imkansız.Üye olup paylaşımlarda bulunduktan sonra hangi kategoride olduğu anlaşılabilir,forum ekibi forumu her daim güncel bir vaziyette tutup olası saldırı ve provakatif eylemlere direkt müdahale etmektedir.Özetle AK Parti Foruma savaşmaya gelen şahıslar ne yazık ki savaşmadan yenilmektedirler,AK Parti Forumun sevgi,saygı ve hoşgörüsü herkese örnek olsun..! 3-AK Parti Forumu biraz daha iyi tanımanızı tavsiye ediyor,bu tür sorunlarınızı forum ekibine bildirmenizi rica ediyoruz.Bu tür bir yaklaşım nahoş olarak hafızalara kayıt edilir.Selam ve dua ile. |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|