AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 08-13-2011, 19:25   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Egemen Bağış dizi oyuncusu olacak

TRT'de yayımlanacak ''Avrupa Avrupa'' adlı dizide rol alacak olan Bağış, ''Avrupa Avrupa dizisi, Avrupa Birliği sürecini esprili, sempatik bir şekilde anlatarak milletimizi bu sürece ortak eden değerli bir platform. Ben de hiç düşünmeden 'Evet' dedim'' dedi.

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, TRT'de yayınlanacak olan "Avrupa Avrupa" dizi projesi için kamera karşısına geçecek.

''Türkiye'nin AB sürecini konu alan, Türkiye'nin AB üyesi bir ülke olarak nasıl bir ülke olacağını anlatmaya çalışan, biraz da buna esprilerle halkımızın keyifli bir şekildi izlemesine vesile olacak bir dizinin içerisinde Türkiye'nin AB'ye üye oluş anını benim ağzımdan duyurmak istediklerini söyleşince ben de 'Türkiye'nin demokratikleşme sürecine destek vereceğine inandığım projeye memnuniyetle destek veririm' dedim" diyen Bağış, dizi hakkında şunları söyledi:

"Avrupa Avrupa dizisi, Avrupa Birliği sürecini esprili, sempatik bir şekilde anlatarak milletimizi bu sürece ortak eden değerli bir platform. Ben de hiç düşünmeden 'Evet' dedim. Senaryoda Türkiye'nin AB üyesi olduğunu ilan etmek gibi bir rol verilmiş. İnşallah dizi ekibini fazla yormadan, çekimleri uzatmadan bu rolü yerine getirebilirim. İnşallah güzel keyifli bir dizi olur.''

''TÜRKİYE, KENDİ REFORMLARINI KENDİ YAPIYOR''
Bağış, ''Dizi bir bölüm mü çekilecek?'' şeklindeki soru üzerine de şöyle konuştu:

''Benim oradaki katkım bir bölümle ilgili olacak ama dizi herhalde devam edecektir. Dizinin başarısına göre de kaç bölüm olacağı belli olur ama bu aynı zamanda şunu da ortaya koyuyor. Avrupa'daki bütün bu önümüze konan engellere rağmen biz kendi senaryomuzu yazıp, kendi üyeliğimizi kendimiz ilan edebiliyoruz. Türkiye, kendi reformlarını kendi yapıyor. Türkiye azimlidir, kararlıdır. Eğer bugün Türkiye Avrupa'nın altıncı en büyük ekonomik gücü olmuşsa, Avrupa'nın en dinamik ülkesi olarak Avrupalıların bile ilham kaynağı haline gelmişse demek ki Türkiye doğru yoldadır. Bu artık dizilere bile konu olmaya başladı.''


Bağış, rolü hakkında da bilgi verdi:
''Her zaman gördüğünüz Egemen Bağış. Ben değişmeyeceğim. Ben Türkiye'nin Avrupa Birliği Bakanıyım. Oradaki arkadaşların benimle ilgili öngördükleri konum da Türkiye'nin Avrupa Birliği Bakanı olarak AB sürecimizle ilgili bir açıklama yapmak.''

NTV

 

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım