AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 11-18-2011, 22:24   #1
Kullanıcı Adı
Ammar
Standart Eğitim Gaspı Polis Tehditleriyle Devam Ediyor
Gaziantep`teki başörtülü öğrencilerin mağduriyeti devam ederken, çocuklarının mücadelesine destek veren ebeveynler ise polis amirleri tarafından gözaltına alınmakla tehdit ediliyor.



GAZİANTEP - İnançları gereği başörtüleriyle okullarına devam etmek isteyen öğrencilere uygulanan eğitim gaspı devam ediyor. Gaziantep`te birçok okulda onlarca öğrenci başörtülü oldukları gerekçesiyle okullarına alınmıyor.

Çocuklarının eğitim hakkı için mücadele eden ebeveynler ise emniyet yetkilileri tarafından tutuklanmakla tehdit ediliyor.

Şahinbey Pakize Kemal Öğücü, 24 Kasım, Firdevs Marangoz, Mehmet Erdemoğlu, Nurel Enver Taner ilköğretim okulları ile Şehitkamil İ.M.K.B. ilköğretim okuluna giden onlarca öğrencinin eğitim hakları hala gasp ediliyor.

Emniyet Amiri: "Okula gelmeye devam ederseniz size farklı muamele yaparız"
Öte yandan, Keyfi uygulamalar neticesinde eğitim ve öğretim hakları ellerinden alınan çocukları için mücadele eden ebeveynler ise, polis amirleri tarafından tehdit ediliyor.

Şehitkamil İ.M.K.B. İlköğretim Okulu öğrencisi kızı Gülendam Kiraz için okul müdürü ile görüşmeye giden baba Mehmet Baki Kiraz, müdür Ergün Firik tarafından okula çağrılan fakat ismini bilmediği emniyet amiri tarafından tehdit edildiğini söyledi.

Baba Kiraz "Emniyet amiri, `bir daha bu nedenle okula gelirseniz size farklı muamele ederiz` dedi. Beni gözaltına alıp tutuklamakla tehdit etti" dedi.

Şefik Mert - İLKHA

 

Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi