![]() |
#1 |
![]() meslek yüksek okullarında okuyan gençlerimizin katsayı sorununu potesto ediyorum.Özellikle imam hatipli kardeşlerimizin katsayı sorunu yanında gerek polis olamama ve askeriyede yer alalamama sorununu protesto ediyorum.Gene başörtülü kardeşlerimizin üniversite kapılarında çektiği eziyete protesto ediyorum.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() denizli meslek yüksekte okuyorum ve hoocaların ülkücülerden
yana olmasını pretesto ediyorum |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() arkadaşlar ikinizede katılıyorum ülkücülere arka çıkan hocalara gelince ablam ünv deyken anlatmıştı ülkücü vatandaşlar derslere girmiyorlarmış ama sınavlara ve derslere girmedikleri halde yüksek not alıp geçiolarmış nasıl böle oluooo yaa ayrıca bazı hocalarda buna karşı çıkıyorlar diye hocaları dövmüşler ülkücülük bumuu? rezil herifler yazıklar olsun bende protesto ediyorum bu vatandaşları...
katsayıya gelince ablam bunun maduru puanı tüm öğretmenliklere yetti ama din kültürü öğretmenliğine yetmedi :-[ ve imam hatipli diye 2 yıllık büro yönetimi okudu şimdide işsiz > ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() meslek liseli olarak önümdeki kat sayıyı protesto ediyorum..
ve ülkücü hocaları 4 sene çektim onları... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ülkücülerin ne olduklarını gazi ünivli biri olarak iyi biliyorum..insanı delirtiyorlar....
KATSAYI ADALETSİZLİĞİ BU DÖNEM SON BULACAK İNŞALLAH |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() 11 tane İHL ögrenci öss de 1. olmasına ragmen hiçbir üniversiteye giremiyor bu nasıl bi iştir akıl sır erdiremedim türkiyenin üniversiteleri bu yüzden turuncu diploma alıyo bu tamamen yök ün gereksiz tutumudur bizi avrupaya ve tüm dünyaya rezil etmekten aşka bir işe yaramadı ki bu kurum bir tek kamusal alanı bekledi onuda çok ii yaptı tebrik ediyorum(!) kamusal alanın bekcisini mübarek sanane benim bacımın başörtüsünden.Bu gereksiz kurumun kaldırılması en büyük arzumdur
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() bende bir ihl mezunu olarak bu adaletsizligi sonuna kadar protesto ediyorum..
ihl bitirelim derken meslek okullarini bitirenleri protesto ediyorum... ilim yuvasi olmasi gereken okullar siyasi emellerine alet edenleri protesto ediyorum.. ögrenciye göre yapilan ayrimciligi protesto ediyorum.. sirf inanclari geregi giyiniyorlar diye bu ülkenin evlatlarini okullara almayanlari protesto ediyorum... kisacasi ben bu egitim sistemini tümüyle protesto ediyorum... |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() yani sizlerin yerinde olmak istemezdim bu bunu saygıyla bir güzel hatıra olarak saklıyorum
çünkü ben meslek liseliydim ve şimdi iki yıllıktan dört yıllığa geçmek üzereyim |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() eğitimi eğitimden çıkaranları protesto ediorum!!!!!!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() vallahi benim durumum biraz karışık... bizim okulları bir kategoriye koyamıyorlar... ek puanımız var ama meslek lisesi değiliz...Müfredatımız Anadolu liseleri ile hemen hemen eş - fazlalıkları saymazsak- ama onlardan da sayılamıyoruz...
Bence getirebilecek en çözüm de budur... Ek puanı olan ama diğer bölümlerde puanı kesilmeyen liseler..Yani Anadolu Öğretmen liseleri modeli iyi bir örnektir..Her ne kadar YÖK puanımızla oynasa da ... ama az kaldı nasıl olsa gidici o ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|